TV 2 Kosmopol søger alsidig redaktør til digital redaktion – barselsvikariat

Som redaktør for TV 2 Kosmopols LEV-redaktion har du ansvaret for, at vi udkommer med artikler og engagerende video med lang levetid og stor relevans for brugerne.

Syntetisk hash sælges lovligt i cannabisprodukter i Københavnske kiosker.

Andrea har skabt et sted, hvor du kan booke en middagslur med putning midt i en stresset hverdag på Frederiksberg.

Lena boardede sit sidste fly for seks år siden - nu tager hun tog eller bus til alt.

Restaurantchefer har fået nok af uopdragne gæster i København og sanktionerer.

Sofie viser sit mensturationsblod på sociale medier – fordi vi skal kunne tale om det.


Det er alle historier, der er født på LEV-redaktionen.


Ansvarsområder:
Som daglig planlægger, igangsætter og leder af LEV-redaktionen får du en helt central rolle i tilblivelsen af TV 2 Kosmopols journalistik. Redaktionen består af otte-ti medarbejdere, som udkommer med artikler og video på Instagram, YouTube, TikTok, Facebook, tv2kosmopol.dk og ofte også på tv2.dk.

Det bliver din opgave sammen med redaktionens medlemmer, at vi hver uge udkommer med det rette regionale indhold til de forskellige platforme. Du skal have et skarpt øje for både den gode rubrik, den stærke videofortælling og historier, der er født af nysgerrighed og tendenser i tiden.


Dine opgaver:

  • planlægge struktureret på kort og lang sigt, så der er styr på vinkel, indhold og deadline

  • lede redaktionens møder og idéudviklinger

  • coache medarbejderne og kvalitetssikre redaktionens journalistik

  • være helhedsorienteret og bindeled mellem din redaktion og resten af huset

  • være ambitiøs og lede både mennesker og udvikling

  • være klar til at gå forrest med smittende engagement


Vi tilbyder:
TV 2 Kosmopol er – synes vi selv – et af de mest spændende og eksperimenterende mediehuse i Danmark lige nu. Vi har som målsætning at ’give metropolen en stemme’. Vi vil ikke bare være stærke på det klassiske medie, flow-TV, men også udvikle vores nyheder og journalistiske fortællinger, så de står lige stærkt på alle vores platforme: TV, tv2kosmopol.dk, Facebook, Instagram, YouTube, Play og vores egen TV-kanal. I hele huset arbejder vi ud fra vores egne nyhedsværdier, som du også vil komme til at læne dig op ad i valget af historier.

TV 2 Kosmopol dækker et område med 2 millioner borgere, 34 kommuner og 2 regioner. En tredjedel af landets befolkning bor her tæt på magtens centrum. Vi elsker alt, hvad der rører sig i og omkring Danmarks eneste metropol. For det er et ganske særligt område - med Vestegnen, Whisky-bæltet, by og land, forstæderne og alt det ind imellem. Vores område har mere diversitet og er mere mangfoldigt end i resten af landet – i hovedstadsområdet har vi vores helt egne udfordringer.

På TV 2 Kosmopol vil du få godt 90 engagerede og gode kollegaer, vi har masser af socialt samvær, og dit arbejdssted vil være i historiske lokaler på Allégade midt på det smukke Frederiksberg.Yderligere information:
Stillingen er et barselsvikariat med tiltrædelse hurtigst muligt.

Hvis du vil vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte redaktionschef Frederik Vording 28104506  frvo@tv2kosmopol.dk eller chefredaktør Nanna Andreasen naan@tv2kosmopol.dk  i perioden 1. – 5. juli.

Din ansøgning og dit CV sender du til job11@tv2kosmopol.dk.
Ansøgningsfristen er 4. august 2024, samtaler gennemføres i uge 32 og 33.

Privatlivspolitik:
Her kan du se vores privatlivspolitik for jobansøgere:
www.tv2kosmopol.dk/privatliv-job

Vi behandler ikke ansøgninger, der indeholder personnumre.TV 2 Kosmopol er overvejende finansieret af licensmidler og drives i henhold til den gældende public service-kontrakt med Kulturministeriet. Læs mere her: www.tv2kosmopol.dk