Kommune oplever stor succes med rygestop-kurser online

Grundet coronavirus er Brøndby Kommune nu begyndt at tilbyde rygekurser online. Og det har været en stor succes.

Mange kender nok den svære kamp med at kvitte smøgerne.

Brøndby Kommune er, som følge af coronavirus, begyndt at tilbyde online rygestopkurser. 

De første kurser er nu afviklet, og ifølge Brøndby Kommune har det været med stor succes.

quote Den digitale udgave er helt sikkert en form, der er kommet for at blive.

Jane Damkjær Iversen, rygestoprådgiver i Brøndby Kommune.

På grund af corona-restriktionerne har det ikke været muligt at afholde fysiske rygestopkurser på samme måde som før. Og lige netop derfor tilbyder Brøndby Kommune nu online rygestopkursus.

Jane Damkjær Iversen, rygestoprådgiver i Brøndby Kommune, er sikker på, at kursernes popularitet vil holde ved efter corona.

- Jeg var lidt skeptisk til en start, men det er gået overraskende godt. Teknikken har slet ikke været et problem. Jeg har sendt et link til deltageren og så har de været på fra en pc med video og mikrofon, så vi kan se hinanden og tale sammen, siger Jane Damkjær Iversen i en pressemeddelelse fra Brøndby Kommune.

- Vi har vi kørt et forløb, der minder meget om det fysiske rygestopkursus. Den digitale udgave er helt sikkert en form, der er kommet for at blive.

Der er mulighed for individuelle forløb eller at tilmelde sig mindre hold.

Andre kommuner opnår også flotte resultater 

Men Jane og de andre fra Brøndby Kommune er ikke de eneste, der gør en stærk indsats for at komme cigaretterne til livs.

I december sidste år kunne en ny årsrapport fra Rygestopbasen nemlig vise, at Stevns Kommune er blandt de kommuner, der er allerbedst i landet til at få borgerne til at stoppe med at ryge.

Samtidig kunne Københavns Kommune, i starten af januar i år, meddele, at mere end hver femte københavner, der bruger rygestop-appen e-kvit, bliver røgfri.
Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik