To personer fundet døde i sø - kan være forsvundet søskendepar

- Det er en lidt mærkelig sag, lyder det fra politiet.

Nordsjællands Politi oplyser nu, at man har fundet to afdøde personer i Esrum Sø.

Det skriver Nordsjællands Politi på X.

En anmelder ringede lørdag til 112 efter at have set nogle ben i søens vand. Et lig blev bjærget, og efterfølgende fandt dykkere endnu en afdød person, oplyser vagtchef David Eckert til Ritzau.

Politiet formoder for nuværende ikke, at der er sket en forbrydelse, men det er endnu uvist, hvad der ligger bag. Det undersøger politiet nu.

De to afdøde personer er søndag morgen endnu ikke blevet helt identificeret. Politiet har på baggrund af ligenes tilstand en formodning om, at de kan have ligget i vandet i mere end en uge.

Onsdag lød det fra Nordsjællands Politi, at man ledte efter et søskendepar i 60'erne. De to havde forladt deres hjem i Fredensborg. Politiet skrev i den forbindelse, at man var bekymret for dem og deres velbefindende.

Til Ekstra Bladet siger David Eckert, at en af politiets teorier er, at det er søskendeparret, der lørdag blev fundet i Esrum Sø, men at det endnu ikke er slået fast, og at der er andre hypoteser i spil.

quote Det er en lidt mærkelig sag, også for os

Vagtchef David Eckert

Ordensmagten forlod området ved Esrum Sø, hvor ligene blev fundet, ved femtiden søndag morgen.

- Det er en lidt mærkelig sag, også for os. Det er ikke sådan en, vi har hver dag, og det er jo lige midt i slotsparken, siger vagtchef David Eckert.

Nordsjællands Politi fortalte første gang offentligheden om hændelsen i et opslag på det sociale medie X lørdag klokken 17.44. Meldingen var i første omgang, at man arbejdede med en mulig drukneulykke, og at man havde afspærret en del af søbredden ved Fredensborg Slotshave.

De afdøde skal obduceres mandag.

Esrum Sø er Danmarks næststørste sø med et overfladeareal på 17,3 kvadratkilometer.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik