Hotel bygges om til musical-palads

Scandic Hotels har overtaget Falconer Centret på Frederiksberg. Nu skal der satses på musicals

Der er store - og anderledes - ambitioner, når ombygningen af Falconer Centret på Frederiksberg  går i gang. Hotel- og kongrescentret rummer også en stor teatersal, og nu skal hele molevitten bygges om, så det bliver Danmarks største center for musicals. Det skriver Berlingske.

Hele komplekset skal igennem en omfattende renovering med nye restauranter og barer, og hoteldelen skal udvides med hele 300 værelser. Og så skal den store teater- og kongressal i bygningen indrettes, så den først og fremmest kan bruges til opsætninger af musicals.

Ifølge Berlingske har Scandic Hotels indgået en aftale med teaterproducenten Jesper Winge Leisner og hans virksomhed The One And Only Company.

Sammen med hotelkæden planlægger han nu at sælge totaloplevelser, hvor gæsterne ankommer, parkerer deres bil i P-kælderen - tjekker ind på deres hotelværelse og får en musicaloplevelse om aftenen.

-Vi har en plan for, hvad vi skal spille to gange om året frem til 2022. Forestillinger, vi har spillet før, og som kommer op igen. Men også nye, originale danske musicals og internationale danmarkspremierer, som vi har sikret os rettigheder til. Vi har været så heldige, at det meste af det, vi har produceret, er gået godt, og derfor har vi et godt samarbejde med forlagene, der udbyder rettighederne. De tror på, vi kan løfte opgaven, siger Jesper Winge Leisner til Berlingske.

Der bliver plads til 2.150 gæster i den nyindrettede musicalsal, og hele projektet skal stå klar i løbet af 2018-

Jesper Winge Leiser har blandt andet stået bag den populære opsætning af musicalen Dirty Dancing, baseret på filmen af samme navn.

 

 

Spørg Os - Afstemning

_