Svømmehal mistede en million liter vand: "Det er så ærgerligt"

Frederiksberg Svømmehal måtte tømme det store bassin, fordi der var ubalance i klorvandet efter en forkert afrensning.

Frederiksberg Svømmehal måtte før weekenden trække den helt store prop op.

Der blev nemlig konstateret ubalance i klorvandet i svømmehallens store bassin, og dermed var der ingen anden udvej end at tømme bassinet for knap en million liter vand.

- Det skyldes, at vi havde et eksternt firma inde for at rense vores filtre og varmeveksler, som vi gør med jævne mellemrum, og de kom desværre til at bruge et forkert afrensningsmiddel. Det var egentlig ikke så store mængder, men det var nok til at give en ubalance i klorvandet, og vi måtte derfor tømme hele bassinet, siger leder af Frederiksberg Svømmehal, Lene Jepsen, til TV 2 Lorry.

- Det er så bare ærgerligt og virkelig træls. Kunderne kan ikke benytte sig af bassinet, og vi mister penge, så det er i det hele taget bare en kedelig situation.

Frederiksberg Svømmehal forsinket forsinkelse åbning genåbning
Frederiksberg Svømmehal måtte før weekenden tømme det store bassin for en million liter vand. Bassinet er dog ved at være fyldt op igen.
Foto: Frederiksberg Svømmehal

Det store svømmebassin er ved at blive fyldt op igen, og Lene Jepsen forventer, at svømmehallens gæster igen kan få lov til at svømme og benytte sig af rutchebanen sidst på ugen, hvis alt går efter planen.

- Nu skal vi sørge for, at der igen er den rette balance i vandet, og i den forbindelse skal vi tage nogle prøver. Det tager minimum tre dage at fremdyrke disse prøver, der viser, at alt er som det skal være, og før vi har resultaterne, kan jeg ikke åbne bassinet for vores mange brugere, siger hun.

Frederiksberg Svømmehal oplyser på deres Facebookside, at spabadet og wellnessbrusere i kurbad også er lukket. Prisen på kurbad er derfor nedsat fra 175 kroner til 125 kroner.

Det har dog ikke betydning for familiehallen og babybassinet, da disse to bassiner er koblet på et andet anlæg. 


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik