Folk donerede 10.000 kr. på et døgn til hjertesyge Knirke

Knirke er en Welsh Corgi Cardigan og fik for nylig konstateret en medfødt hjertefejl. På et døgn blev der samlet 10.000 ind til operationen.


Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

I Skibby sidder en meget rørt og lettet hundeejer. 

For hendes hund Knirke kan nu få en livsvigtig operation. 

Mette Torp Bisgaard har hunden Knirke, der er en Welsh Corgi Cardigan. For nylig opdagede de, at Knirke har en medfødt hjertefejl. En hjertefejl der kræver en operation hurtigst muligt, hvis den ikke skal dø. 

quote Jeg begyndte at græde, og er lamslået over, at folk vil hjælpe så meget. Og så er jeg selvfølgelig glad og taknemmelig. 

Mette Torp Bisgaard, hundeejer

Men operationen koster i sig selv 24.000 kroner, og derudover er der en forundersøgelse til 4.000 kroner, og det er penge, Mette Torp Bisgaard ikke selv har mulighed for at finde med så kort varsel. 

På initiativ fra sine venner startede hun en indsamling på Facebook i fredags, og på bare et døgn kom der over 10.000 kroner ind til operationen. 

Da hun fortæller om det i telefonen, presser tårerne sig på. 

- Jeg begyndte at græde og er lamslået over, at folk vil hjælpe så meget. Og så er jeg selvfølgelig glad og taknemmelig, fortæller Mette Torp Bisgaard. 

Penge til støtteforening

Hun har tegnet en sygeforsikring for alle sine fire hunde, men forsikringen dækker ikke, fordi det er en medfødt og arvelig hjertefejl. 

Knirke skal opereres indenfor fire uger, for at sikre at hun bliver fuldt helbredt. Til gengæld har lægerne lovet, at hunden bliver fuldstændig rask, hvis den får operationen. 

Og med pengene fra indsamlingen er det nu muligt. 

Knirke skal opereres efter påske på Københavns Universitetshospital.

- Hun er virkelig et hjertebarn for mig, og så er hun helt unik. Hun er lidt lille i det, og så har hun en speciel farve og grønne øjne, og det har hendes race normalt ikke, fortæller Mette Torp Bisgaard.

Sidst hun tjekkede, var der samlet 10.900 kroner ind, og skulle der kommer flere penge ind, har Mette Torp Bisgaard besluttet, at pengene skal gå til andre i samme situation i en støtteforening for syge hunde. 

- Idéen er, at hvis der kommer ekstra penge ind, så vil vi samle ind til andre, der havner i samme situation. Jeg skal ikke have en øre ud af det her, siger Mette Torp Bisgaard. 

 

Du har læst en artikel fra TV 2 KosmopolSpørg Os - Afstemning

_Nyheder

Spørg Os Elpriser

Stor forskel:
Derfor er elpriserne lavere i Norge end i Danmark

Parring mellem pandaerne i Zoo

Zoo afprøver ny strategi for pandaparring – direktør er optimistisk

frankmartinsen

Frank var livvagt men endte på Københavns underside med PTSD - og så blev han samlet op

Vis mere
Milan Rahim

Dræbte 19-årig rapper:
Nu er dommen faldet

Bager

Energikrisen er slut, og bageri sænker prisen igen: Men de fleste holder fast

Vis mere