Oversigt

Seneste nyt

Politi om chikanesag mod borgmester: "Det er en hastesag"

Mandag aften fandt Greves borgmester Pernille Beckmann (V) en flaske der indeholdt, hvad hun selv kalder, brandbar væske og lettere svedent papir i sin have.

I første omgang troede Pernille Beckmann at hun tidligere på aftenen havde hørt et kanonslag affyret sæt på hjemme, men efter fundet af flasken, vurderer hun, at den har været kastet mod et vindue og derfor har lydt som fyrværkeri.

TV 2 Lorry har i dag talt med Midt- og Vestsjællands Politi, som bekræfter, at man har fundet en flaske på borgmesterens bopæl i Greve.

Hvad flasken indeholder, kan politiet endnu ikke klarlægge, men Lars Krogsgaard, vicepolitiinspektør i politikredsen, oplyser til TV 2 Lorry, at tingene er sendt til analyse hos kriminalteknisk afdeling.

- Vi har sendt det ind som en hastesag, så vi får hurtigst muligt svar, men før vi får det svar, kan vi kun bekræfte, at vi har fundet en flaske. Om den har været forsøgt antændt, kan jeg heller ikke sige noget om endnu, lyder det fra Lars Krogsgaard.

Han fortæller derudover, at politiet ser alvorligt på sagen og sammen med Pernille Beckmann, ser man nærmere på sikkerheden omkring borgmesteren.