Politi med opfordring til håndværkere efter bølge af indbrud i varebiler

Ifølge Nordsjællands Politi kan der være tale om en tyvebande, der har hærget Nordsjælland i løbet af natten.

Intet mindre end otte varevogne blev natten til fredag udsat for indbrud og tømt for værktøj flere forskellige steder i Nordsjælland. 

De mange indbrud blev først opdaget fredag morgen, og hvor de fire skete i henholdsvis Fredensborg, Virum, Hørsholm og Gentofte, så var der fire indbrud i varebiler, der var parkeret på Bjørn Andersens Vej i Græsted. 

Og ifølge Nordsjællands Politi kan det tyde på, der kan være tale om en samlet gruppe tyve. 

- Det kan jo tyde på, der har været en tyvebande, der har ligget og kørt rundt, siger politikommissær ved Nordsjællands Politi, Henrik Sejer, til TV 2 Lorry. 

Nedgang på grund af corona

Men selvom det kan virke lidt voldsomt med så mange indbrud på en enkelt nat, så er det ikke noget, der er sket ofte den seneste tid i Nordsælland. 

- Der har ikke været så mange af den her slags sager, fordi corona-epidemien har gjort, at der ikke er ligeså mange omrejsende kriminelle, siger Henrik Sejer, der opfordrer håndværkere til at sikre sig så vidt muligt, når parkerer deres biler. 

- Det kan være rigtig godt at parkere et oplyst sted, der er svært at tilgå uset, og så kan det være godt at bakke bilen helt op af en mur, så man ikke kan komme ind i den bagfra, lyder rådet fra Henrik Sejer

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik