Politiet advarer mod falske billetter til Musik i Lejet

Nordsjællands Politi skriver på sin Facebook side, at de har modtaget flere anmeldelser om falske billetter til den populære musikfestival.


Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Musik i Lejet er en voksende begivenhed og i år er der udsolgt af billetter til både i dag og i går - men det har ikke fået billetsalget til at stoppe.

quote  Vi har modtaget adskillige anmeldelser fra slukørede borgere, som har købt billetter på for eksempel dba.dk, men for så aldrig at modtage dem.

Nordsjællands Politi

Der er dog tale om falske billetter, som forsøges at blive solgt til festivalen, hvor navne som Thomas Dydahl, Lord Siva, Emil Kruse og Mew optræder.

På Facebook advarer Nordsjællands Politi mod køb af billetterne, som desværre har vist sig at florere i et stort omfang.

- Flere billetsvindlere har desværre valgt at lukrere på den udsolgte festival. Vi har derfor modtaget adskillige anmeldelser fra slukørede borgere, som har købt billetter på for eksempel dba.dk, men for så aldrig at modtage dem, skriver de i et Facebookopslag.

For at man ikke skal ende som en af de uheldige forhåbningsfulde gæster, der står uden både penge og billet, giver Nordsjællands Politi nogle god råd til, hvordan man ikke så nemt bliver snydt af de falske billetter:

Gode råd til køb af billetter fra folk, man ikke kender.

♫ Stol på din intuition, hvis den fortæller dig, at der er noget galt
♫ Betal højst den påtrykte pris på billetten
♫ Tænk over prisen. Virker det for godt til at være sandt, så er det formentlig for godt til at være sandt
♫ Afhent billetten på sælgers bopæl, hvis muligt
♫ Gem en kopi af annoncen og korrespondancen mellem dig og sælger
♫ Slå sælgerens oplysninger op på internettet og undersøg, om navn, adresse osv. stemmer overens
♫ Hvis du er i tvivl, så drop handlen

Politiet slutter deres Facebookopslag af med at ønske alle en god festival - og at gæsterne højst sandsynligt ses med politiet i Tisvildeleje henover weekenden. Vis mere
Alexander Nepper

Familie holder sønnen hjemme, når der tikker sygemeldinger ind på Aula

20200810-092901-L-1920x1280we

Metrotog får nyt liv:
En gevinst for miljøet og passagerer

Vis mere