Rockmama sælger ud af sin garderobe

Sangerinden Sanne Salomonsen åbner sit klædeskab og sælger ud af både tøj og sko i næste weekend.

Danmarks ukronede rockdronning ses ofte iført dyreprint, læder og frynser, og har du - også - længe sukket over Sanne Salomonsens garderobe?

Så er det nu, du har chancen for at få fingrene i sangerindens garderobe.

I næste weekend står Sanne Salomonsen selv bag kassen, når hun sælger ud af både tøj og sko på DrømmeCaféen i Dronningmølle.

Men hvis du planlægger en tur nordpå, så skal du nok komme i god tid, for begivenheden, som er blevet lagt på Facebook, har allerede fået mere opmærksomhed, end ejer af DrømmeCaféen, Anne-Dorthe Liljedahl, havde regnet med: 

- Jeg tror både, at det er Sannes tøj, der trækker folk til, men også hende som menneske, og når folk hører, at hun selv kommer og sælger tøjet, så siger de: "Jeg kan nok ikke passe tøjet, men jeg kommer alligevel for at sige hej," forklarer hun.

Og skulle det ske, at der kommer mange mennesker, har Anne-Dorthe Liljedahl sammen med sin mand, Hans Nielsen, som hun ejer caféen med, taget deres forholdsregler, så det hele kan løbe corona-sikkert af stablen.

Sanne Salomonsens garderobe er fuld af læder og mønstre
Sanne Salomonsens garderobe er fuld af læder og mønstre
Foto: Torben Christensen/Ritzau Scanpix

Arrangementet afholdes først og fremmest udendørs, mens der er mulighed for at prøve tøjet inde i caféen. Ligeledes vil der være vagter til stede, som skal sørge for, at gæsterne holder afstand.

Ifølge Anne-Dorthe Liljedahl kommer der til at være et bredt udvalg af størrelser i salg. Hun lover, at der vil være tøj fra størrelse 36 til 40-42, mens man også kan finde sko og støvler i størrelse 38-40.

Tøjsalget foregår søndag den 29. november fra 12-17. Sanne Salomonsen modtager både kontanter og mobilepay.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik