Tillod politiets fartmåler: Familien igen udsat for hærværk

I weekenden blev en families tre biler overhældt med maling og ridset på alle flader på Gillelejevej i Græsted. Hærværket mod familien er det andet på en måned.

Først blev et næsten 100 meter langt plankeværk overmalet med ordene "stikkersvin", "panserlov" og "dårlig stil".

Plankeværket tilhører en familie, der bor på Gillelejevej i Græsted.

Årsagen til hærværket skyldes højst sandsynligt, at familien i begyndelsen af oktober gav færdselspolitiet lov til at placere en fartmåler (ATK-vogn, red.) i deres indkørsel.

Ifølge Netavisen Gribskov er der tidligere blevet målt hastigheder langt over 100 km/t på strækningen, hvor den tilladte hastighed er 80 km/t.

Flere personer har fået klip i kørekortet eller betingede frakendelser af kørekortet på strækningen, som desuden er en skolevej.

Ifølge Netavisen Gribskov er en bilist blevet målt til den svimlende hastighed 161 km/t. på vejstrækningen.

Fartmåler oplagt årsag til tilbagevendende hærværk

I weekenden var den gal igen på familiens adresse på Gillelejevej.

Her blev familiens tre biler overhældt med maling og ridset på næsten alle flader gennem lakken. Samtidig er bilernes dæk blevet skåret op.

- Kl. 04.13 har vi fået et alarmopkald fra adressen, hvor tre biler og en trailer er blevet vandaliseret, bekræfter vagtchefen for Nordsjællands Politi overfor Netavisen Gribskov.

Ifølge lokalavisen arbejder politiet ud fra en teori om, at gerningsmanden formentlig skal findes blandt de bilister, som har fået en kvittering fra fotovognen, mens den har holdt på adressen.

Foruden hærværket mod de tre biler blev et overvågningskamera på ejendommen også smadret. Gerningsmanden har dog overset et enkelt kamera, og derfor er overvågningsbilleder og en række andre spor i politiets varetægt nu.

- Vi ved, at gerningsmanden flugtbil har holdt i vejkanten ved krydset Sodemarksvej – Gillelejevej, og hvis nogen har set en bil på dette sted mellem kl. 03.00 og kl. 04.30, så må man meget gerne henvende sig til os, siger vagtchef David Borchersen fra Nordsjællands Politi til Netavisen Gribskov.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik