Helsingoranere vandt stor Lotto-gevinst: "Vi troede ikke på det"

En familie fra Helsingør troede ikke deres egne øjne, da de så lørdagens lottotal.

En meget heldig familie fra Helsingør blev lørdag seks millioner kroner rigere. Men der gik lidt tid fra manden fortalte konen om deres held til det virkelig gik op for familien, at de havde vundet i Lotto. 

- Da min mand fortalte, at vi havde vundet, troede jeg ikke på det. Jeg sagde til ham, at ’det ikke kunne være os, der har vundet, for han må have set forkert, fortæller kvinden fra familien i en pressemeddelse fra Lotto. 

Faktisk skulle der et opkald fra Danske Spil til, før hun begyndte at tro på det. 

- Da de ringede og fortalte, vi havde vundet, tænkte vi: "Der var vi godt nok heldige". Det føles helt uvirkeligt, og det sætter da også nogle tanker i gang. For pludselig så kan vi jo gøre en masse ting med gevinsten, fortæller kvinden fra familien.

Familien fortæller, at de ikke helt vil fejre gevinsten endnu.

- De skal lige ind på kontoen først, inden vi tror på det. Og så skal der også nok blive tid til at fejre gevinsten, siger kvinden.

Den store gevinst giver familien mange muligheder, men hvad en del af gevinsten skal bruges på, ved de allerede nu. 

- Som så mange andre vil vi også nedbringe gælden på vores huslån, så kommer vi nok også til at rejse noget oftere, og så giver gevinsten også mulighed for, at vi kan sende vores børn afsted på efterskole, slutter vinderne.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik