Nyuddannet sygeplejerske får pris for ekstraordinær indsats

Nordsjællands Hospital uddeler én gang årligt Patienternes pris og i år vandt en nyuddannet sygeplejerske med mindre end to års erfaring.

For femte år i træk uddeler Nordsjællands Hospital Patienternes Pris.

Prisen i år gik til sygeplejerske Emilie Jakobsen, der har gjort et stort indtryk på flere patienter.

"Emilie gjorde under min 8 dages indlæggelse en ekstraordinær indsats for at sætte mig ind i aspekterne omkring en pacemakeroperation, og hun var utrolig aktivt medvirkende i en behandling af stor menneskelig værdi, og på fagligt højt niveau",  som der står i en indstilling fra en patient.

quote Jeg er helt vildt glad og overvældet.

Emilie Jakobsen, sygeplejerske, Nordsjællands Hospital

Nærvær, åbenhed og inddragelse

Emilie Jakobsen har kun været på Hillerød hospitals kardiologiske afdeling siden februar 2018, hvor hun startede efter at have færdiggjort sin uddannelse.

- Jeg er helt vildt glad og overvældet. Det er en pris, der betyder rigtig meget for mig, siger Emilie Jakobsen

Mere end 300 patienter har været med til at indstille enten en afdeling, et afsnit eller en enkeltperson. Emilie Jakobsen vinder prisen, fordi hun har formået at give patienterne oplevelser ud over det sædvanlige og forventede. Med prisen bliver hun anerkendt for en faglig grundighed, dygtighed og et nærvær.

Emilie Jakobsen blev indstillet til Patienternes Pris bare ti måneder efter hun færdiggjorde sin uddannelse som sygeplejerske.
Emilie Jakobsen blev indstillet til Patienternes Pris bare ti måneder efter hun færdiggjorde sin uddannelse som sygeplejerske.
Foto: TV 2 Kosmopol

- Jeg har været uddannet sygeplejerske i et år i sidste uge, så da jeg fik at vide allerede i efteråret, at der var nogle, der bare havde skrevet mit navn på de her indstillingssedler, så var jeg virkelig glad, siger hun.

Emilie Jakobsen modtog indstillingen til prisen bare ti måneder efter færdiggørelsen af sit studie. Hin tilskriver selv en del af æren til den kardiologiske afdeling, som har bakket hende op og skabt god plads til en rigtig god oplæring.

- Vi har været mange nyansatte på afdelingen og nyuddannede, men afdelingen har bare taget rigtig godt imod os allesammen og vi har været rigtig gode til at hjælpe hinanden. Det har helt klart haft en betydning for min præstation, siger Emilie Jakobsen. 

Med prisen følger 20.000 kroner som skal gå til at forbedre patienters oplevelse i afdelingen.

Mød Emilie Jakobsen og hør, hvad prisen betyder for hende.

 


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik