Nu kommer politiet med nye oplysninger om efterforskningen af Nanna-sagen

Nordsjællands Politi efterforsker flere hypoteser i sagen om Nanna Kirstine Dahl, der døde efter at være blevet fundet med ætsningsskader på det bosted, hvor hun boede.

Flere såkaldte arbejdshypoteser bliver efterforsket i sagen om Nanna Kirstine Dahl, der døde efter at være blevet fundet med ætsningsskader på det bostedet HabitusHuset Ny Mårumvej i Græsted, hvor hun boede.

Det sker efter, at Nordsjællands Politi har foretaget en række indledende undersøgelser, som altså nu danner grundlag for “en videre efterforskning i Afdelingen for Personfarlig kriminalitet."

Det oplyser Nordsjællands Politi i en skriftlig kommentar til TV 2 Kosmopol.

“Der er foretaget en række afhøringer, indhentet oplysninger fra relevante myndigheder og bostedet samt foretaget tekniske undersøgelser og obduktion,” lyder det fra politikredsen.

Nordsjællands Politi oplyser, at man “fra begyndelsen af efterforskningen har haft flere arbejdshypoteser, som fortsat efterforskes.”

Tip os

Kender du til sagen? Eller kender du til andre sager på bosteder, vi bør vide noget om?

Skriv til os på essl@tv2kosmopol.dk

Politiet vil ikke udtale sig yderligere af hensyn til sagens videre efterforskning, lyder det.

Nordsjællands Politi vil over for TV 2 Kosmopol hverken be- eller afkræfte, at sagen efterforskes som et uagtsomt manddrab.

Politianmeldt af kommune

Indtil nu har TV 2 Kosmopol forgæves forsøgt at få bostedet til selv at forklare, hvad der skete i sagen, hvor Nanna Kirstine Dahl senere afgik ved døden på Rigshospitalet.

TV 2 Kosmopol har dog fået aktindsigt i en beskrivelse af et hændelsesforløb, som bostedet selv har skrevet, og også aktindsigt i flere interviews med medarbejdere, som Socialtilsyn Hovedstaden har foretaget. Det kaster mere lys over, hvad der skete den dag, Nanna Kirstine Dahl blev fundet. Det kan du læse mere om her.

Ifølge beskrivelsen af hændelsesforløbet fra den 17. maj, oplyser politiet til bostedet 10 timer efter, Nanna Kirstine Dahl blev fundet med ætsningsskader, at "sagen er afsluttet, og at der i rapporten noteres, at rengøringsmiddel, som ikke er skyllet ordentligt væk kan være mulig årsag.”

Nordsjællands Politi oplyste dog to dage før Nanna Kirstine Dahls død, at man efterforskede sagen. Inden da havde Hvidovre Kommune, der betalte for Nanna Kirstine Dahls ophold på bostedet, politianmeldt sagen.

TV 2 Kosmopol har som udgangspunkt for de nye svar fra Nordsjællands Politi spurgt politikredsen, om dødsfaldet har påvirket efterforskningens karakter.

TV 2 Kosmopol har også spurgt Nordsjællands Politi, om politiet afsluttede sagen søndag den 28. april, men det fremgår ikke helt entydigt af svaret fra Nordsjællands Politi.

TV 2 Kosmopol arbejder på at få en kommentar far direktør i HabitusHuset, Martin Godske.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik