Anmeldere roser Nik & Jay for medrivende koncert

Nik & Jay får masser af roser med på vejen fra flere medier, som har anmeldt deres koncert fredag.

Nik & Jay spillede fredag aften den første af fire efterårskoncerter i Royal Arena i København, og de tilstedeværende anmeldere fra B.T. og Ekstra Bladet var fulde af roser til popikonerne.

- Nik & Jays første af fire Royal Arena-koncerter var fredag aften endnu en voldsom magtdemonstration og manglede kun to ting for at opnå seks stjerner, skriver B.T.'s anmelder Kristian Dam Nygaard, som giver koncerten fem ud af seks stjerner.

- Nik og Jay er i symbiose med deres publikum, der ved præcis, hvornår der skal skråles med på linjer om guccisko og om at fortryde sin stemme på Anders Fogh.

Det var gæsteoptræderne, som ifølge avisen manglede for, at koncerten kunne komme op på en perfekt anmeldelse. Helt præcist hvem anmelderen savnede, fremgår ikke af anmeldelsen.

Hos Ekstra Bladet er der også rosende ord til popduoen, som ifølge anmelder Thomas Treo leverede et sæt spækfyldt med hits.

- De har så mange ørehængere, at de ikke kan være i et. Der var vist flere singler på sætlisten end i salen, skriver Treo.

Ekstra Bladet giver koncerten fire ud af seks stjerner.

Artiklen forsætter efter billedet

Publikum fik en god oplevelse i Royal Arena, da Nik og Jay spillede hits fra deres 21 år lange karriere.
Publikum fik en god oplevelse i Royal Arena, da Nik og Jay spillede hits fra deres 21 år lange karriere.
Foto: Ida Marie Odgaard/Ritzau Scanpix

"Duoen er bedst, når den er kikset"

Treo skriver, at mens duoen er bedst, når den er kikset i dens egen lille verden, er den "værst, når de er ambitiøse og vil redde verden".

- Generelt er Nik & Jays frelste hippieretorik helt blæst, og på deres nye single, "November Freestyle", som de mærkeligt nok ikke spillede, prøver filosofferne at finde en mening med det hele ved næsten at få modeblad til at rime på fodbad, skriver Treo.

Spørg Os - Formular

_

Berlingske roser også Nik & Jay, som ifølge avisens anmelder leverede showmanship, som ellers normalt kun ses på Orange Scene på Roskilde Festival eller i Parken.

- I Royal Arena føltes det, som om de havde besluttet sig for, at festen skulle peake hvert tiende minut, mens vi fik bastunge versioner af 21 års konstant hitparade, skriver Berlingske.

Berlingske giver fem stjerner, men alligevel var det ikke en mangelfri optræden fra Nik & Jay, der ifølge avisen skulle gøre mere for at gøre sig fortjent til den sjette stjerne.

- Det var stramt, professionelt, men der manglede den primære grund til, at man går til koncert: Nerve, skriver Berlingske.

Nik og Jay får gode anmeldelser efter fredagens koncert.
Nik og Jay får gode anmeldelser efter fredagens koncert.
Foto: Ida Marie Odgaard/Ritzau Scanpix

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik