Corona-smitte på populær natklub: Har du været der?

En person, der har vist sig at være smittet med coronavirus, var torsdag 5. marts på Søpavillonen i København.


Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

En person smittet med coronavirus opholdt sig torsdag aften på den populære natklub Søpavillonen i København.

Det får nu Styrelsen for Patientsikkerhed til at opfordre personer, der har været til stede, til at blive hjemme i 14 dage.

Det skriver styrelsen i en pressemeddelelse.

Den smittede person orienterede søndag Styrelsen for Patientsikkerhed om at have været til stede på Søpavillonen torsdag 5. marts 2020 mellem kl. 23 og 02.

Den smittede er i isolation, og kendte tætte kontakter til den smittede er allerede blevet kontaktet af Styrelsen for Patientsikkerhed og sat i frivillig hjemmekarantæne.

Tag ikke på sygehuset

Har man været til stede på Søpavillonen i det pågældende tidsrum, bør man blive hjemme i 14 dage efter besøget – også selvom man på nuværende tidspunkt ikke har symptomer, skriver styrelsen.

Officiel udtalelse fra Simon Frank, medejer, Søpavillonen

- Gæsten har befundet sig på vores adresse torsdag d. 5. marts til et lukket arrangement i natklubben i tidsrummet 23.00 - 02.00. Det skal hertil tilføjes at gæsten udelukkende har befundet sig i selve natklubben og ikke i Restaurant Babylon.

 

- Vi har været nervøse for samtlige gæster samt vores personale og er i tæt dialog med Styrelsen For Patientsikkerhed. STPS har grundigt kortlagt den smittede persons færden på Søpavillonen fra ankomst til afgang og vurderer deraf, at vores personale ikke har været i tæt kontakt med den pågældende og derfor ikke er i risiko for at være blevet smittet eller bør befinde sig i karantæne. Der har ingen hændelser været i natklubben eller restaurantens sædvanlige weekendsdrift.

 

- Vi tager covid-19 yderst alvorligt og foretager alle forholdsregler muligt for at minimere risikoen for udbredelse hos os.

 

- Vi er ikke blevet påbudt eller anbefalet at holde lukket, af hverken STPS eller andre myndigheder, hvorfor vi holder åbent på lige fod med resten af landets restauranter, barer og natklubber med kapacitet til færre end 1000 personer.

Hvis du har været til stede på Søpavillonen torsdag aften og har feber, hoste eller åndenød, skal du ringe til egen læge eller vagtlægen og oplyse, at du har været på Søpavillonen i samme tidsrum som en person smittet med coronavirus.

Styrelsen for Patientsikkerhed understreger, at man under alle omstændigheder ikke skal besøge sygehuse og plejecentre, da der her er personer, som vil være særligt udsatte, hvis de bliver smittet med covid-19.
Nyheder

20230129-232824-L-1920x1403we (1)

Fatter du heller ikke en brik af håndbold?
Sådan bluffer du dig gennem dansk VM-triumf

Skudepisode i Brøndby Strand

Politiet søger vidner efter skudepisode

20180918-173942-l-1920x1079we.jpg

Snød ældre borgere for millionbeløb. Pris: To års fængsel

Vis mere
rasmus lindbjerg

Har du hørt om ’brotox’? Skønhedsklinikker går målrettet efter mænd

Håndboldherrerne

Kom i god tid - guldvinderne hyldes i dag på Rådhuspladsen

Vis mere