Oversigt

Seneste nyt

FCK-fans skaber uro på København H. - kan give trafikgener i Brøndby

Mellem 100 og 200 FCK-fans har søndag formiddag omkring klokken 10.00 skabt uro på Københavns Hovedbanegård

Opdatering
Opslaget er opdateret klokken 12.28, efter at demonstrationen er afsluttet.

Det oplyser Henrik Stormer, der er vagtchef ved København Politi, til TV 2 Lorry. 

- Der har været dårlig stemning, og de har været noget konfrontatorisk i forhold til det politi, der er derinde, siger han.

Vagtchefen fortæller videre, at der igen er ro på situationen på Hovedbanegården, og at de mange FCK-fans nu vil tage et særtog mod Københavns Vestegn. 

Optrinnet sker, få timer før at FCK og Brøndby tørner sammen i søndagens derby på Brøndby Stadion.

Ved kampen må FCK-fans af sikkerhedsmæssige årsager ikke møde op til kampen. Det sker i kølvandet på de optøjer, der har været mellem de to fangrupper de seneste måneder.

For at vise deres utilfredshed har FCK-fans fra Sektion 12 Foreningen, inviteret alle FCK-fans til at demonstrere foran Divisionsforeningens kontorer i Brøndby. Herefter vil de tage samlet videre for at se kampen på bar.

Københavns Vestegns Politi skriver i et opslag på Twitter, at man er på plads for at tage imod demonstranterne, når de ankommer til Brøndby. Politiet skriver desuden, at folk skal forvente, at demonstrationen vil påvirke trafikken i området fra 11.30 til 13.30.

Politikredsen oplyser til TV 2 Lorry kort før klokken 12.00, at demonstrationen er slut og FCK's fans er på ej tilbage til Københavns Hovedbanegård med et særtog.

Søndagens derby mellem Brøndby og FCK fløjtes i gang klokken 14.00.