Først var de usælgelige - nu går eksklusive lejligheder som varmt brød

58 af 91 lejligheder er på lidt over to uger allerede solgt eller reserveret i Carls Tårn, der er blandt de ni nye højhuse i Carlsberg Byen.


Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Med formuleringer som "storslået udsigt", "unik beliggenhed" og " udsyn til byens fantastiske lys om aftenen", er det måske ikke overraskende, at salget af lejlighederne i det kommende Carls Tårn har fået en forrygende start.

Højhusboligerne, der blev sat til salg 12. april, bliver tilsyneladende revet væk i øjeblikket, og i skrivende stund er der 32 af 91 lejligheder til salg.

Dermed er to tredjedele af lejlighederne i projektboligen enten solgt eller reserveret.

Det står i stærk kontrast til salget af de første lejligheder i bydelens først højhus, Bohrs Tårn. 

Her blev 88 eksklusive boliger tilbage i 2015 sat til salg, men to år efter var knap halvdelen af dem endnu ikke solgt.

- Det er et skuffende salg. Bohrs Tårn har været et ulykkesbarn i et stykke tid, sagde Curt Liliegren, der er direktør i Boligøkonomisk Videncenter, dengang til TV 2 Lorry.

Bredere udvalg

Modsat Bohrs Tårn har Carls Tårn, der er placeret i den vestlige del af Carlsberg Byen, et mere bredt udvalg af lejligheder i forskellige størrelser og prisklasser. 

Det er også noget, som Carlsberg Byen P/S, der står for salget af lejlighederne, tidligere har lagt vægt på i forbindelse med, at de løbende har kunne melde udsolgt Tuxens Tårn, Dahlerups Tårn udsolgt og Grønlunds Tårn.

Der bliver en flot udsigt over København i flere af de kommende lejligheder i Carls Hus.
Der bliver en flot udsigt over København i flere af de kommende lejligheder i Carls Hus.
Foto: Pihl Koncernen

- De kommende tårne vil have mindre lejligheder i en lavere prisklasse og dermed henvende sig til et andet segment end Bohrs Tårn, som har en mere eksklusiv og dermed mindre målgruppe, sagde Jens Nyhus, direktør i Carlsberg Byen til TV 2 Lorry.

I alt skal der opføres ni højhuse, og Carls Tårn, der rejser sig 80 meter op i luften, er sammen med Høffdings Tårn og Beckmanns Tårn de sidste brikker, der mangler. De forventes alle indviet i 2024 og på Carlsberg Byens hjemmeside, forventes det, at de første beboere kan flytte ind i begyndelsen af april 2025.

Det er den svenske tegnestue Wingårdhs står bag Carls Tårn, som er opkaldt efter Carlsbergs grundlægger J.C. Jacobsens søn Carl. Lejlighederne er fordelt fra 5. og op til 23. etage.

Er man nysgerrig på prisniveauet, så kan TV 2 Lorry oplyse, at eksempelvis 50 kvadratmeter kan erhverves for ned til 2.995.000 kroner, mens man for 10.995.000 får fire rum fordelt på 101 kvadratmeter med dertilhørende tagterasse på 15 kvadratmeter.

Du har læst en artikel fra TV 2 KosmopolSpørg Os - Afstemning

_


Vis mere
Web-version.00_00_11_44.Still001

Alternativ til fodboldholdet: 14-årige Alvin vil starte madfællesskab for teenagere

20190213-093733-A-5616x3744ma

Ny regel træder i kraft: Disse bilister bliver ramt

Vis mere