Oversigt

Seneste nyt

Kom i god tid - guldvinderne hyldes i dag på Rådhuspladsen

Med guldmedaljer og VM-pokal bliver de nykårede danske verdensmestre mandag kl. 17.05 hædret på Københavns Rådhus, hvor overborgmester Sophie Hæstorp Andersen ønsker tillykke og byder på rådhuspandekager.

Efter at det danske håndboldlandshold søndag aften på magisk vis vandt det tredje verdensmesterskab på stribe med finalesejr over Frankrig i Stockholm, bliver spillerne hyldet til den helt store guldmedalje, når de bliver modtaget på Københavns Rådhus.

- De danske håndboldherrer er verdensmestre for tredje gang i træk. Det er intet mindre end en historisk bedrift, som fortjener den største respekt og hyldest. Balkonen er selvfølgelig klar til VM-holdet. Jeg håber, at hele Danmark vil valfarte til København og Rådhuspladsen for at fejre de tredobbelte guldvindere, siger overborgmester Sophie Hæstorp Andersen.

Det anbefales at komme i god tid på Rådhuspladsen, da noget af pladsen er under renovering og derfor afspærret.

Planen for fejringen af håndboldherrerne

  • 15.10: Håndboldherrerne lander i Københavns Lufthavn.

  • 15.20-16.00: Diverse medier – herunder TV 2 – vil være til stede i området ved bagagebåndet, hvor der kan foretages interviews frem til klokken 16. Sidder du hjemme, kan du følge reaktionerne på TV 2 eller TV 2 PLAY.

  • 16.05-16.35: Repræsentanter fra Dansk Håndbold Forbund vil afholde en kort reception i lufthavnens Terminal 3 ved bagageområdet.

  • 16.35: Håndholdherrerne sætter sig i bussen og kører mod Rådhuspladsen.

  • 17.05-17.20: Det danske hold ankommer til rådhuset, hvor fans har mulighed for at hylde dem foran rådhuset i et kvarters tid.

  • 17.30: Officielt arrangement på Københavns Rådhus (et mere detaljeret program for fejringen vil snarest blive offentliggjort, men spillerne forventes at træde ud på balkonen omkring 17.50)

  • 18.45: Arrangementet afsluttes.