Kunderne sitrede af raseri: Der var ikke fastelavnsboller nok

Alice på Amager, der serverer kaffe, kager og is, har på det seneste oplevet så vrede kunder, at nogen decideret har sitret af raseri.

Problemet er et paradoks. 

Deres fastelavnsboller er så gode, at de ikke kan følge med efterspørgslen, og det har skabt ubehagelige episoder for butikkens medarbejdere. 

- Vi har ikke været de gladeste mennesker den seneste måneds tid. Vi er bare opbrugte, siger stedets ejer, Anders Lorenz, til TV 2 Kosmopol: 

- Det er noget, der har fyldt meget, for det står på dagligt, uddyber han. 

"Så kan I sgu da også bare tage at lave nogle flere fastelavnsboller, hvor svært kan det være", siger de sure kunder ifølge Anders Lorenz. Han tilføjer, at hans ansatte er blevet kaldt for "idioter". 

Men det har den lille butik ikke kapacitet til, forklarer han. 

I fastelavnsweekenden producerede de 500 fastelavnsboller om dagen. Men det krævede også, at de ansatte mødte på arbejde klokken to om natten. Og det vil han ikke byde dem på den lange bane. 

- Vi er et lille team, og jeg har ikke tænkt mig at bede mine ansatte arbejde 12 timer om dagen for at kunne imødekomme efterspørgslen, siger han. 

Derfor gik han til tasterne på Alices Instagram-profil for at forklare kunderne situationen. 

- Vores medarbejdere er blevet talt grimt til, råbt og skreget af flere gange om dagen af voksne mennesker, der gerne vil have en kage. Det er ting, der nedbryder dig, skriver han. 

Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Flere bagerier fortæller TV 2 Kosmopol, at fastelavn er blevet den nye højsæson. Der er travlt. Men de fleste bagerier kan godt følge med efterspørgslen, da de har en helt anden kapacitet end hos Alice. De oplever derfor ikke lige så sure kunder, som dem Alice er blevet udsat for. 

- Vi kan godt følge med, men vi er også af natur et bageri og konditori, så vi er bedre gearet til det, siger ejer bagerichef hos Andersen Bakery, Nichlas Frese, til TV 2 Kosmopol. 

Denne weekend producerede Andersen Bakery 3.000 fastelavnsboller. 

- Der er gået lidt sport i at få fat i de her fastelavnsboller, fortæller han. 

Det var i 2020, at fastelavnsbollerne for alvor fik medvind. Før varede en fastelavnsbollesæson højst to uger. Nu starter den i begyndelsen af januar, fortæller Nichlas Frese. 

- Vores omsætning er nu tre gange så høj hver dag i fastelavnssæsonen. Det er helt vildt, siger han. 


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik