Oversigt

Seneste nyt

Nyt rullegræs giver Parken problemer - langt fra optimalt

En omfattende renovering skulle sørge for en bedre bane i Parken, hvor græsset længe har været genstand for hård kritik.

Men FC København er ikke tilfreds med den nyanlagte plænes tilstand før forårets første hjemmekamp i Superligaen mod AaB.

Klubben skriver på sin hjemmeside, at nogle af de sidst anlagte græsruller ikke har bidt sig ordentlig fast.

- Det gør, at banen i mindre områder ikke visuelt fremstår, som vi ønsker det, lyder det.

Som TV 2 Kosmopol tidligere har beskrevet, at Parken havde i sinde at bruge vinterpausen på at udskifte blandt andet dræn, varme- og vandingsanlæg.

Det skulle løse de velkendte problemer med græsdækket på nationalstadionet, der ifølge formand i Parken Sport & Entertainment, Allan L. Agerholm har været kendt i "årtier" .

Ifølge klubben er man lykkes med at få renoveret undergrunden med dræn-, varme- og vandingsanlægget. Men det nyudrullede græs gror altså ikke som håbet.

- Leverandøren af plænen har været i København for at lave analyser af de områder, der ikke er tilfredsstillende, og de vil over de kommende tre kampe - i samarbejde med Parkens stab - tage stilling til, hvilke tiltag der sikrer, at banen opnår den kvalitet, den skal have resten af foråret, skriver FCK.