Politi tog fejl om ung mands død: "Undskyld"

Københavns Politi må mandag undskylde efter udmelding om ung mands død.

Københavns Politi har mandag morgen oplyst, at en 21-årig mand var afgået ved døden som følge af sine skader, efter han blev fundet ved Brønshøj i København.

Men nu viser det sig, at politiet tog fejl. Den 21-årige er nemlig ikke død. Han er i live, men svært tilskadekommen, skriver politikredsen i en pressemeddelelse. 

- Vores mål er at informere offentligheden så hurtigt vi kan i disse sager, og oplysningerne skal først og fremmest være korrekte. En fejl som denne må ikke ske, og det undskylder vi for – og vi følger op på, hvordan det kunne ske, siger leder af Afdelingen for personfarlig kriminalitet i Københavns Politi, Brian Belling, i pressemeddelelsen. 

Den unge mand blev bragt til hospitalet natten mellem søndag og mandag. Københavns Politi modtog anmeldelsen kl. 02.38. Omkring klokken 7.00 mandag morgen oplyste politikredsen, at han var afgået ved døden. 

Efterforsker fortsat

I forbindelse med efterforskningen af sagen rykkede Københavns Politi massivt ud til Pilesvinget i Brønshøj og har natten igennem haft en større afspærring i området. Efterforskningen arbejder stadig på stedet, og indtil videre er der mange ubesvarede spørgsmål: 

- Vi har en omfattende efterforskning for at finde ud af, hvad der er sket, og ikke mindst hvem der står bag overfaldet på den 21-årige mand. På nuværende tidspunkt efterforsker vi bredt og kan derfor ikke være mere detaljerede, siger Brian Belling.

Københavns Politi opfordrer til, at man ringer 1-1-4, hvis man har set noget mistænkeligt i området ved Pilesvinget i Brønshøj i nat eller på anden måde ved noget om sagen. 


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik