Politiet efterlyser gerningsmænd til tre røverier i København

Københavns Politi efterlyser to mænd, der mistænkes for at stå bag tre forskellige gaderøverier.


Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Natten til den 2. marts begik to gerningsmænd gaderøveri eller forsøg på gaderøveri mod tre forskellige personer i området omkring Kongens Nytorv. 

Det skriver Københavns Politi i en pressemeddelelse. Politiet vil derfor gerne høre fra vidner, der kan identificere gerningsmændene.

De tre episoder fandt sted i tidsrummet fra kl. 00.30 til 01.20.

- Først jagtede gerningsmændene en mand nede i gangene på Kongens Nytorv metrostation, men måtte opgive, da manden løb ind blandt andre personer, skriver politiet. 

- Dernæst fulgte de efter en mand og overfaldt ham bag Det Kongelige Teater, hvor de frarøvede ham flere genstande. Begge gerningsmænd truede den forurettede med kniv under røveriet.

- I det tredje tilfælde fulgte gerningsmændene efter en mand i Gothersgade, men måtte opgive, da han gik ind på en beværtning.

Gerningsmand B beskrives som:

Mand, 15-20 år, 170-180 cm, spinkel af bygning, lys i huden/skandinavisk af udseende. 
Han var iført en sort jakke med hætte, sort halsedisse, sorte træningsbukser med et aflangt orange/gult logo på venstre lår, hvide sokker og sorte sko, som kan ligne arbejds-/sikkerhedssko. 

Han benyttede grå arbejdshandsker.
Gerningsmand B beskrives som: Mand, 15-20 år, 170-180 cm, spinkel af bygning, lys i huden/skandinavisk af udseende. Han var iført en sort jakke med hætte, sort halsedisse, sorte træningsbukser med et aflangt orange/gult logo på venstre lår, hvide sokker og sorte sko, som kan ligne arbejds-/sikkerhedssko. Han benyttede grå arbejdshandsker.
Foto: Rigspolitiet - presse
Gerningsmand A beskrives som:

Mand, 15-20 år, 165-175 cm høj, almindelig til spinkel af bygning, mellemøstlig eller nordafrikansk af udseende med mørkt overskæg. 

Han var iført en grå hue, sort halsedisse, en sort, blank dunjakke af mærket Moncler med mellemstort sort/hvidt logo på venstre bryst og en rød/hvid stribe rundt om halsen, sorte joggingbukser af mærket Moncler med et hvidt Moncler-logo på venstre lår, sorte strømper og sorte sko med et rødt logo på siderne. Han bar sorte handsker.
Gerningsmand A beskrives som: Mand, 15-20 år, 165-175 cm høj, almindelig til spinkel af bygning, mellemøstlig eller nordafrikansk af udseende med mørkt overskæg. Han var iført en grå hue, sort halsedisse, en sort, blank dunjakke af mærket Moncler med mellemstort sort/hvidt logo på venstre bryst og en rød/hvid stribe rundt om halsen, sorte joggingbukser af mærket Moncler med et hvidt Moncler-logo på venstre lår, sorte strømper og sorte sko med et rødt logo på siderne. Han bar sorte handsker.
Foto: Rigspolitiet - presse

Har man oplysninger i sagen skal man kontakte Københavns Politi på tlf: 114. 

Du har læst en artikel fra TV 2 KosmopolSpørg Os - Afstemning

_Nyheder

hus

Køber vil jævne bevaringsværdigt hus med jorden: Nu blander politikere sig

20220624-235434-L-5008x3151ma

Programmet for Fredagsrock er på plads:
Fire koncerter kræver pladsreservation

Rotte

Rotteekspert: Skraldekoks i København kan inden længe blive et problem - særligt et sted er sårbart

Vis mere
Alkohol og unge. Forbrugerombudsmanden melder Club Retro i Helsingør til politiet.

Beskyldes for at markedsføre druk-fester til unge:
Kæmpesag på vej mod diskotek

Strejke, skraldemænd

Strejkende skraldemænd opløser blokade på Amager

Vis mere