Politiet finder kæmpelager af dolol

Københavns politi har beslaglagt et større parti af de stærkt vanedannende dolol-piller. Beslaglæggelsen er sket i kioskmijøet.


Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

TV 2 Kosmopol har over flere omgange fortalt om særligt helt unges misbrug af den vanedannende medicin og afsløret, at den flere steder kan købes illegalt i kiosker. Nu har Københavns Politi slået til og skriver på Twitter:

- I indsatsen mod ulovligt salg af receptpligtig medicin foretog vi i går ransagning af en kiosk i Husum og efterfølgende på en adresse i Nordvest. To mænd på 21 og 44 år blev anholdt. Den 21-årige fremstilles i dag i grundlovsforhør, mens den 44-årige blev løsladt igen .

Politiet oplyser samtidig, at der var tale om et relativt stort pillelager:

- I forbindelse med indsatsen beslaglagde vi knap 6000 Dolol- og 2000 Alprazolam-tabletter, som vi formoder skulle sælges ulovligt fra kiosken. Vi fandt også et større pengebeløb, der mistænkes at stamme fra forudgående salg af receptpligtig medicin.

Til TV 2 Kosmopol siger vicepolitiinspektør Simon Hansen fra Københavns Politi:

- Vi har fokus på det ulovlige salg af receptpligtig medicin, som vi ved, at nogle unge køber. Det er bekymrende, og noget vi er meget opmærksomme på, og både vores nærbetjente og forebyggere taler med de unge om, at de skal holde sig fra de piller. Samtidig laver vi løbende kontrolaktioner mod fx kiosker, og jeg vil gerne opfordre til, at man kontakter politiet, hvis man har viden om, at der foregår ulovligt salg fra et bestemt sted.

Københavns politi leder efter endnu en person - en 26-årig mand, som de mistænker for at have medvirket til det ulovlige salg. Ifølge politiet ved den 26-årige, at han er efterlyst, og de opfordrer ham derfor til at melde sig selv.

Du har læst en artikel fra TV 2 KosmopolSpørg Os - Afstemning

_


Vis mere
Giant Billiard, Kuku og Stamsteder-1930 Still

Sean fra Nørrebro er europamester i street food med iransk ramen-ret

Tunnel_under_havnen_Kred._HOFOR

Sjælden adgang: Hemmelig tunnel i København åbnes snart for offentligheden

Vis mere