Oversigt

Seneste nyt

Tivoli efterlyser vanvittige medarbejdere

Tivoli søger galninge.

Det skriver forlystelsesparken i en pressemeddelelse. 

De leder efter en række "vanvittige medarbejdere", der skal flytte ind i Villa Vendetta, Tivolis spøgelseshus. 

- Vi er på jagt efter performere, der kan lide at skræmme og underholde de mange besøgende i vores scaryhouse, siger Susanne Breuning, der selv er skuespiller og caster: 

- Vi forventer mange ansøgere, og de skal alle sende os en kort vieo, hvor de giver prøver på deres skræmme-talenter, uden de råber og skriger og siger "bøh". Det er blikket i øjnene og kroppen, der skal skræmme. 

Villa Vendetta åbner igen den 31. marts. Spøgelseshuset er på hele 800 kvadratmeter og er inddelt i 12 skræmmende rum. 

Historien er, at der i mange år har boet en familie i H.C. Andersen Slottets kælder, som efter mange års arbejde i Tivoli er blevet glemt. 

Ingen ved rigtig, hvem de er. De mange årtiers glemsel har gjort dem grumme og forvandlet dem til "galninge, som alle bør holde sig langt fra". 

Tivoli søger nogen til rollen som Miss Vendetta, der er familiens ballerina. Hun dansede i mange år på Pantomineteateret, men da hun blev degraderet til fordel for den nye, unge primaballerina, slog det klik for hende. 

Du kan også indtage rollen som Mr. Vendetta - en tidligere tryllekunstner. En dag under et show gik det galt, og han savede sin elskede kone over. Han bebrejder publikum for sin fejl. 

De mangler desuden en piccolo. Piccoloen har tjent familien i mange år, men er også bange for dem. Piccoloen forsøger at være servicemindet, men er mest af alt irriteret på de nye gæster, der ankommer til huset og kræver opmærksomhed. 

Ansøgerne til rollerne skal optage en video af dem selv og sende den til Tivoli senest den 14. februar. De mest skræmmende bliver derefter indkaldt til audition.