Oversigt

Seneste nyt

Tivoli i kontramelding: Aflyser alligevel revy onsdag

Endnu engang er det sygdom, der får forlystelseshaven til at aflyse Tivolirevyen.

Og trods meldinger om det modsatte, så meddeler Tivoli til TV2 Kosmopol, af Tivolirevyens forestilling onsdag aften bliver aflyst.

Onsdag morgen meddelte haven ellers, at forestillingen ville blive gennemført som planlagt. Den melding kom efter aflysning af to forestillinger søndag, hvor begrundelsen var "sygdom". 

Her blev gæsterne afvist og har til TV 2 Kosmopol oplyst, at der holdt en ambulance uden for Glassalen, hvor revyen holder til.

Og nu aflyses der altså igen:

- Vi havde en forventning om, at Tivolirevyen skulle spille i dag som planlagt, men det har vist sig ikke at kunne lade sig gøre alligevel på grund af sygdom. Alle, der har købet billet til aftenens forestilling får tilbudt erstatningsdag eller refusion. Der arbejdes på at blive spilleklar igen meget hurtigt, men nærmere information følger, skriver Tivolis pressechef, Torben Plank i en mail til TV 2 Kosmopol.

For andet år i træk er Lisbet Dahl en af revyens instruktør og en af hovedkræfterne på de skrå brædder. Og som dette års nye tiltag, indtager også Thomas Eje scenen i den gamle have.

Tivoli har ikke oplyst, hvem det er, der er ramt af sygdom.