Oversigt

Seneste nyt

Tivoli til skuffede Seebach-fans: Derfor lukkede vi indgangene

Tivoli måtte fredag aften lukke for indgangene til haven, hvor Rasmus Seebach skulle spille koncert.

Den kendte sanger gik på klokken 22.00, men der blev lukket for adgang allerede klokken 20.45 for at sikre en god koncertoplvelse, lyder det fra Tivolis pressechef, Torben Plank.

- Vi er selvfølgelig ærgerlige over at skuffe forventningsfulde gæster, men den gode koncertoplevelse går forud. Men der var tale om stille og rolig kontrolleret lukning af indgangene, siger Torben Plank til TV 2 Kosmopol.

På sociale meder - blandt andet i et kommentarspor til et Facebook-opslag fra radiovært Dan Rachlin - kritiserer flere Tivoli for at nægte adgang til koncerten, selvom man havde årskort eller købt entrébillet til haven netop denne dag.

Torben Plank oplyser, at Tivoli ad flere omgange havde oplyse om, at man skulle komme tidligt til Fredagsrock, hvis man skulle være sikker på at komme ind. Man kan godt købe entré til en særlig dag - men det er ikke garanteret adgang til Fredagsrock, lyder det.

- Vi kan ikke garantere, at man kan komme ind, selvom man har købt entré eller har årskort. Vi forbeholder os retten til at begrænse adgangen til Tivoli, og det står også i vores betingelser, siger Torben Plank.

Tivoli har tidligere været nødt til at lukke indgangene i forbindelse med Fredagsrock. Det førte til kaos og dårlig stemning i forbindelse med en Andreas Odbjerg og Artigeardit-koncert i foråret 2022.