Vidne fra 1991 efterlyses i forbindelse med drabet på Hanne With

En anonym mand ringede til politiet og mente at have oplysninger om drabet på Hanne With. Politiet søger ham.

Københavns Politi efterlyser et mandligt anonymt vidne, der ringede til politiet i oktober 1991 i forbindelse med drabet på Hanne With nytårsnat 1989/1990.

Det siger vicepolitiinspektør Brian Belling på en pressebriefing i København.

Onsdag morgen meddelte politiet i en pressemeddelelse, at en 53-årig mand er blevet anholdt og sigtet i den 34 år gamle drabssag.

Manden er bosiddende i Randers. Han blev anholdt på sin arbejdsplads, et slagteri i Nordjylland.

Anholdelsen er gjort muligt takket være udviklingen i DNA-teknologi.

- Nu har vi en mistænkt og en sigtet, og nu begynder vores efterforskning at dreje sig over på ham og hans færden i 1990, og hvad han har lavet siden, siger Brian Belling.

Den anonyme person, som ringede til politiet i 1991, mente dengang at vide, hvem gerningsmanden til drabet kunne være, fortæller Brian Belling.

- Vores anonyme vidne arbejdede på det tidspunkt på Vestjyske Slagterier i Lemvig, og han oplyste telefonisk, at den formodede gerningsmand havde arbejdet på dette slagteri.

- Den formodede gerningsmand havde også gået på Slagteriskolen i Roskilde. Vores nuværende anholdte er uddannet slagter og har også forud for drabet gået på Slagteriskolen i Roskilde.

Derfor er det "ret væsentligt" for politiet at få kontakt til vidnet, siger Brian Belling.

- Det er selvfølgelig mange år siden, men vi vil meget gerne opfordre til, at han kontakter Københavns Politi, for vi vil gerne tale med ham. Eller hvis der er kolleger fra det slagteri, vil vi også gerne vide det, siger vicepolitiinspektøren.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik