Turister fik stjålet dyre cykler: Nu beder politiet om hjælp

En hollandsk og tysk turist har natten til mandag fået stjålet deres dyre mountainbikecykler ved Køge. Midt- og Vestsjællands Politi beder nu offentligheden om hjælp.

Hvis ikke de havde det i forvejen, så har to turister nok fået et noget anstrengt forhold til cykeltyve. 

En 60-årig mand fra Holland fik et behageligt ophold på Hotel Comwell afbrudt af en ærgerlig morgen, da han klokken 10:30 mandag kom ud til sin bil. 

Her måtte han sande, at hans to mountainbikecykler af mærket Trek var blevet stjålet i løbet af natten. 

Og blot få hundrede meter derfra måtte en 42-årig tysker også anmelde et tyveri af sin Cube-mountainbike kun 50 minutter senere. 

Det fremgår af døgnrapporten fra Midt- og Vestsjællands Politi, at de ikke umiddelbart kan kæde de to cykeltyverier sammen, men da tyverierne er sket så forholdsvis tæt på hinanden, og indenfor nogenlunde samme tidsrum, kan det ikke udelukkes, at det er de samme tyve, der har været på spil. 

Sådan ser cyklerne ud

  • De to cykler der blev stjålet fra Hotel Comwell på Strandvejen i Køge er af mærket Trek. Modellen hedder Checkpoint. Den ene er bordeauxrød, og den anden er hvid. 


  • Den tredje cykel er af mærket Cube, og modellen hedder Reaction Hybrid. Den er sort. 

Fanget på kamera i Køge

Selvom et kamera på parkeringspladsen i Hotel Comwell har registreret tyveriet klokken 01:45, og politiet har undersøgt den cykelanhænger, hvorpå cyklerne stod, så har det ikke kastet noget efterforskningsmæssigt held af sig. 

Den tyske mand som fik stjålet sin cykel på Vallø Camping ca. 500 meter derfra, havde også sin cykel på cykelholderen bag på bilen. 

Og det er bestemt ikke småpenge, det drejer sig om. 

De to mænd oplyser til Midt- og Vestsjællands Politi, at den samlede værdi af de tre cykler er 70.000 kroner. 

Der er 550 meter fra parkeringspladsen på Hotel Comwell til Vallø Camping.
Der er 550 meter fra parkeringspladsen på Hotel Comwell til Vallø Camping.
Foto: Google Maps

Hjælp til identifikation 

Midt- og Vestsjællands Politi vil gerne i kontakt med personer, der har bemærket noget usædvanligt på Strandvejen 111 i Køge, som er Hotel Comwell's adresse, eller Strandvejen 127 som er Vallø Campings adresse. 

Cyklen på campingpladsen er stjålet natten til mandag mellem klokken 01:00 og 02:00, og de to cykler blev ifølge hotellets overvågning stjålet fra parkeringspladsen klokken 01:45. 

Kontakt politiet på 114, hvis du har oplysninger i sagen. 


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik