Dansk bandeleder anholdt i Marokko - kan stå bag kidnapning og tortur i lade

I 2021 blev en mand holdt fanget og mishandlet i en lade i Osted i Lejre Kommune. Nu erfarer TV 2, at en 32-årig mulig bagmand til kidnapningen og dansk bandeleder, der går under navnet 'Grækeren', er blevet anholdt i Marokko.

Det var en voldsom sag, som TV 2 Kosmopol blandt andet omtalte i 2021, da en 33-årig mand blev holdt fanget femten dage i en lade i Osted. 

I laden blev den 33-årige bundet til en stol og fik trukket en hætte over sit hoved, så han konstant i de følgende mange dage sad i mørke og intet kunne se.

Han fik kun meget lidt at spise og blev skiftevis udsat for varme og kulde. En luftblæser var redskabet, som indgik i den behandling af manden, som Københavns Politi karakteriserede som mishandling. 

Dengang blev to mænd på 23 og 26 år anholdt i sagen, men "Grækeren", der nu i følge TV 2 er anholdt i Marokko, menes at have bestilt kidnapningen. 

På flugt i syv år 

I følge TV 2 har den danske bandeleder været på flugt fra dansk politi siden 2017, hvor han forsvandt under en juleorlov fra et dansk fængsel. 

Her afsonede bandelederen en dom på seks års fængsel for amfetaminhandel.

Men nu er 'Grækeren' altså blevet anholdt i Casablanca, fortæller TV 2.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik