Koryfæ ude af Cirkusrevyen: Misser afskedssæson

Lisbet Dahl har ikke mulighed for at spille årets Cirkusrevy. Afløser er på plads.

33 gange har Lisbet Dahl medvirket i Cirkusrevyen, og 2022-sæsonen skulle have været den sidste sæson for revy-koryfæet. 

Men mandag oplyser Cirkusrevyen i en pressemeddelelse, at 76-årige Lisbet Dahl, der også er instruktør på Cirkusrevyen, sygemelder sig og ikke kommer til at optræde på Dyrehavsbakken denne sommer. 

I april måned blev premieren for årets Cirkusrevy udskudt, fordi netop Lisbet Dahl var blevet smittet med coronavirus. 

Cirkusrevyens direktør, Torben Pedersen, oplyser i pressemeddelelsen, at "følgerne af den seneste sygemelding desværre har medført, at det ikke er muligt for Lisbet at gennemføre forestillingerne."

- Jeg er enormt ked af, at Lisbet ikke kan komme på scenen i årets revy, der skulle have været hendes store finalesæson i Cirkusrevyen, og vi er alle på revyen meget påvirket af Lisbets sygemelding. Det er bestemt ikke den afslutning, Lisbet selv havde fortjent at få i Cirkusrevyen, men holdet på scenen vil hver aften give Lisbet en velfortjent hyldest, siger Torben Pedersen i pressemeddelelsen. 

(Artiklen fortsætter efter billedet.)

76-årige Lisbet Dahl.
76-årige Lisbet Dahl.
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix og Nordsjællands Politi

Nye kræfter træder til

Resten af holdet består af Henrik Lykkegaard, Niels Olsen, Carsten Svendsen og Merete Mærkedahl - og de får nu følgeskab af Pernille Schrøder, der afløser Lisbet Dahl. 

Og det glæder skuespiller Nils Olsen. 

(Artiklen fortsætter efter billedet.)

Pernille Schrøder til højre - fotograferet i 2014.
Pernille Schrøder til højre - fotograferet i 2014.
Foto: Jonas Skovbjerg Fogh/Ritzau Scanpix

- Vi er virkelig taknemmelige for, at Pernille Schrøder igen i år har sagt ja til at springe til i sidste øjeblik. Pernille er en fantastisk skuespiller med et stort talent og hjerte for revy, og vi glæder os alle på holdet til at dele Cirkusrevy-scenen med hende, siger Nils Olsen. 

I 2020 sagde Cirkusrevyen farvel til Ulf Pilgaard efter 40 sæsoner på Bakken.

Cirkusrevyen 2022 har første forestilling på fredag den 20. maj klokken 18.00 med premiere på mandag den 23. maj klokken 20.00. Revyen spiller foreløbigt frem til søndag den 21. august.

Herunder kan du se endnu mere til Cirkusrevyen:

Sommeren er højsæson for revyer og et godt grin. Vi har sammen med Berlingskes teaterredaktør Jakob Steen Olsen besøgt fem af de steder, hvor vi danskere i årtier har kunne hente et godt grin

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik