Mette Thiesen forlader Nye Borgerlige

Efter sag om hendes kæreste har Mette Thiesen meldt sig ud af Nye Borgerlige. Hun er uenig med Vermund.

Folketingsmedlem Mette Thiesen har mandag meldt sig ud af Nye Borgerlige og er nu løsgænger i Folketinget.

Det oplyser hun i et opslag på Facebook.

- Lige nu har jeg brug for at tage noget tid med min familie og finde ro i, at jeg har truffet beslutningen om ikke længere at være medlem af Nye Borgerlige og dermed fra dags dato er løsgænger i Folketinget, skriver Thiesen.

Udmeldingen sker, kort inden at Nye Borgerliges forretningsudvalg og efterfølgende hovedbestyrelse skulle afholde møder angående en sag om Mette Thiesen og hendes kæreste.

Intimiderende og truende

Ifølge formand Pernille Vermund har Thiesen og hendes kæreste blandt andet sendt "intimiderende og truende" beskeder til en medarbejder i Nye Borgerlige.

Derefter har Thiesen ikke ville undskylde eller pålægge sig ansvaret, lød det i en meddelelse fra Vermund tidligere mandag. I stedet forsøgte Thiesen at få medarbejderen fyret.

Mette Thiesen er dog ikke enig i den udlægning.

Med henhold til det foregående forløb, som beskrevet af Pernille Vermund, vil jeg blot bemærke, at alting har to sider.

- Desværre er der ikke blevet lyttet til min og denne er derfor heller ikke en del af mediernes dækning. Jeg bad om hjælp til at komme væk fra en svær fortid, der havde fyldt alt for meget, alt for længe og som jeg havde svært ved at håndtere selv. Jeg var skrøbelig og sårbar - men der blev desværre ikke lyttet, skriver Thiesen.

/ritzau/

Spørg Os - Afstemning

_