Sjælland bliver en michelin-stjerne fattigere

Efter otte år lukker Den Røde Cottage i Nordsjælland.


Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Den sidste dag bliver den 20. december.

Sådan lyder det i en pressemeddelelse fra Anita Klemensen og Allan K. Pedersen, der står bag restauranterne 'Den Røde Cottage' og 'Den Gule Cottage', der ligger i Klampenborg.

Den Røde Cottage har i de seneste seks år haft en michelinstjerne, men nu er det tid til at prøve noget nyt for holdet bag.

"Tiden er kommet, hvor vi har lyst til at prøve noget nyt og søge nye udfordringer. Lidt skørt vil nogen måske sige, ikke mindst da vi har drevet en meget sund forretning gennem alle årene. Ikke desto mindre er det det, vi er kommet frem til efter lang tids overvejelser," står der i pressemeddelelsen. 

Køkkenchef Anita Klemmesen.
Køkkenchef Anita Klemmesen.
Foto: Christian Liliendahl / Scanpix

Ifølge Berlingske kom michelinstjernen i sin tid meget bag på køkkenchef Anita Klemmesen. Hun troede faktisk kollegaerne lavede sjov, da de ringede for at lykkeønkse hende. 

- Vi har fået stjernen for det, vi gør. At få en michelinstjerne har aldrig været et mål for os, og derfor er det ekstra dejligt, at vi har fået den, for det vi er, og det vi gerne vil blive ved med at være, sagde hun dengang til AOK.

Restauranter med michelin-stjerner

Geranium
a|o|c
Søllerød Kro
Era Ora
formel B
Kokkeriet
Kiin Kiin
Studio at the Standard
Kadeau
108
Relæ
Marchal
Clou
Kong Hans Kælder


Vis mere
20191016-160021-7-1920x1281we

Dødsdom til Irma-pigen:
Alle butikker lukker

Alexander Nepper

Familie holder sønnen hjemme, når der tikker sygemeldinger ind på Aula

Vis mere