Tallet stiger: Femte minibil væltet natten til søndag

Fem biler af typen 'minibiler' er blevet væltet om på siden i storkøbenhavn natten til søndag. I Kongens Lyngby får det store konsekvenser for en familie.


Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Noget tyder på, at der er gået mode i at vælte såkaldte minibiler om på siden i Københavnsområdet.

TV 2 Lorry har tidligere beskrevet, hvordan fire biler i natten mellem lørdag og søndag er blevet væltet om på siden og har fået massive skader.

På Østerbro blev tre biler væltet på henholdsvis Rosenvængets Allé, Marstalsgade og nær ved Sankt Jakobs Kirke, mens et fortvivlet kærestepar, der parkerede på Søborg Hovedgade i Gladsaxe, med al sandsynlighed må se langt efter deres forventede ferie i slutningen af august, da selvrisikoen på bilen nu skal betales.

- Vi har en selvrisiko på 7000 kroner, så som det ser ud nu bliver vi nødt til at aflyse vores tur til Egypten, fordi vi ikke har råd til begge dele. Det er bare så ærgerligt, har Amanda Bertelsen tidligere udtalt til TV 2 Lorry. 

Anette blev ringet op af politiet

Men det viser sig nu, at det ikke kun har været på Østerbro og i Gladsaxe, at minibiler er blevet væltet.

I Kongens Lyngby blev Annette Jensen ringet op af Nordsjællands Politi søndag morgen med beskeden om, at hendes bil var blevet væltet.

- Det sker sådan, at jeg bliver ringet op søndag morgen klokken ni af politiet. De fortæller mig, at en borger har indrapporteret, at min bil ligger væltet på vejen. Og så kigger vi ud af vinduet og konstaterer, at det er rigtigt, siger Annette Jensen til TV 2 Lorry. 

quote Det kommer til at have store logistiske konsekvenser for min familie og særligt min datter. Hendes hverdag kommer overhovedet ikke til at hænge sammen

Annette Jensen, bilejer, Kongens Lyngby

Frygtede personlig trussel

Hvad tænker man, når man får sådan en besked?

- Man tænker først og fremmest, om det her kan være en trussel? Kan det være personligt? Så tænker man, hvorfor sker det her på en stille og rolig villavej i Kongens Lyngby. Og så tænker man, har jeg generet nogen, spørger den frustrede bilejer og fortsætter:

- Det var de allerførste tanker, der kom op. Og da bilen er en, jeg låner til min datter, så tænker jeg selvfølgelig også på, om der er sket noget med hende.

Da datteren er elitesportsudøver og på landsholdet i judo, bliver hverdagen den kommende tid heller ikke nem, lyder det fra Annette Jensen.

- Det kommer til at have store logistiske konsekvenser for min familie og særligt min datter. Hendes hverdag kommer overhovedet ikke til at hænge sammen. Hun er eliteidrætsudøver, og pendler mellem skole, sport og hjem hele tiden. 

Ifølge værkstedet går der omkring tre uger, før bilen igen er blevet repareret, så de logistiske udfordringer fortsætter lidt endnu.

Du har læst en artikel fra TV 2 KosmopolSpørg Os - Afstemning

_


Vis mere
20220719-131404-L-1920x1279we

Nye SAS-ejere kan føre nye flyruter og selskaber til København

Dan Jensen

Dan er afhængig af hjemmehjælp – men nu skal han selv gøre rent efter asbestfund

Vis mere