Han graver huller i jorden og river huse ned.
Det samme gjorde hans far før ham.
Søren Tscherning arbejder og lever i en sort branche, når det handler om konsekvenser for klimaet og miljøet.
Netop derfor har bæredygtighedstanken og den grønne omstilling sat sig på hjernen, siger han.
- Vi har mange store maskiner, og 40 % af affaldet i Danmark kommer fra byggeriet, så der er masser af gode grunde til at prøve at gøre det bedre, end vi ellers gør det, siger Søren, da vi møder ham i det nye Tschernings Hus - som han har døbt det - i Hedehusene.
Nedrivnings- og anlægsvirksomheden Tscherning i Hedehusene har i dag mere end 400 ansatte, og det nye hovedkontor er unikt på den måde, at det består af genbrug, genbrug og genbrug.
- Vi har ombygget et gammelt værksted til nogle fede, fede kontorlokaler. Vi er oppe på 89 procent genbrug og bæredygtige materialer. Det har ingen gjort før, siger Søren.
Og bæredygtigheden emmer da også ud af stort set alle detaljer i de imponerende lokaler.
Trapper og værn, bærende konstruktioner, gulve, døre, mursten, tegl og møblement er alt sammen genbrug.
Nogle materialer stammer fra den gamle værdihåndteringscentral i Brøndby, andre fra nedrivningen af Danhostel Vandrehjem på Amager Fælled, mens Gl. Gladsaxe Skole og det tidligere TV 3 Masterchef-studie også har bidraget.
- Jeg har altid været interesseret i bæredygtighed og før det, så var jeg nok bare interesseret i naturen. Først og fremmest har vi ønsket at lave nogle fantastiske kontorlokaler til mine medarbejdere. Det er sådan hele grundtanken, at det skal være et rart sted at opholde sig, siger Søren.
Tschernings Hus er åben for alle, som er interesserede i bæredygtigt byggeri, ligesom en stor del af Sørens direktørtid i dag går med at holde foredrag om projektet.
- Den typiske reaktion fra folk, der kommer i huset, er jo, at de lyser op og bliver overraskede, begejstrede, ligesom de er endnu mere begejstrede, når de går. Jeg har ikke set et eneste menneske, der ikke går ud ad døren med et smil, så det er en fantastisk oplevelse, siger Søren.