Pakkerne hober sig op: Nu kommer tankstationer, købmænd og supermarkeder med opråb

Den tid på året nærmer sig igen - kulde, sne og rigtig mange pakker. PostNord og pakkeshops opfordrer igen i år kunder til at hente deres pakker hurtigst muligt.

Black Friday er netop overstået, mens julen nærmer sig. 

Det er begge begivenheder, der kræver mange pakker - og det kan mærkes i de mange pakkeshops i hovedstaden. 

Hos Kvickly i Spinderiet i Valby har man ekstra medarbejdere på arbejde i pakkeshoppen i de travle tider, hvor de ved, at mange henter pakker.

Alligevel skal de stadig løbe stærkt, fortæller varehuschef Brian Henriksen.

- Den største udfordring er jo mængden af pakker. I de travleste tider har vi dobbelt så mange medarbejdere på arbejde, men vi har i hvert fald også en tre- eller firedobling af pakker, siger han til TV 2 Kosmopol.

Ifølge varehuschefen er den travleste tid i butikken ugen omkring Black Friday og lige op mod jul.

Spørg Os - Formular

_

"Hent jeres pakker"

Hos De Samvirkende Købmænd (DSK), der repræsenterer blandt andet Min Købmand, Meny, 7-Eleven og flere tankstationer lyder det, at man "bugner af pakker" i butikkerne.

- Vi ved traditionen tro, at kombinationen af Black Friday og julehandlen giver meget store mængder pakker rundt om hos vores medlemmer, siger administrerende direktør hos DSK, Jannick Nytoft, i en pressemeddelelse og tilføjer:

- Der bliver gjort rigtig meget for at få pakkerne afviklet. Det er alt fra ekstra bemanding til etablering af udleveringssteder andre steder - i eller uden for butikken, men det er ikke altid nok.

Af samme årsag kommer han med en opfordring til de mange danskere, der lige nu får sendt masser af pakker afsted:

- Derfor vil vi rigtig gerne opfordre til, at kunderne hjælper til, og får hentet deres pakker i takt med, at pakkerne ankommer i butikkerne.

De hurtige vinder 

Hos PostNord forsøger man også at imødekomme pakkekaosset - og det sker gennem en konkurrence.

Fra den 20. november til 17. december lokker PostNord kunderne ud i butikkerne for at hente deres pakker ved at lokke med en lille gulerod. 

Alle der henter deres pakke, der er sendt med PostNord, indenfor 24 timer, er automatisk med i konkurrencen om et gavekort til den butik, hvor deres pakke afhentes. 

Summen lyder på 2500 kroner, og der trækkes fem vindere hver uge. 


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik