4 særdeles aktive tyve anholdt: Sigtes for 28 indbrud

Efterforskning har ført til anholdelse af fire unge mænd med relationer til Loyal To Familia.


Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

- Vi er ganske tilfredse med dagens aktion, hvor vi har standset en gruppering af personer, som vi mistænker for at være meget aktive indbrudstyve.

Sådan lyder det fra politikommissær Allan Lørup efter, at specialenheden Task Force Indbrud har anholdt fire unge mænd med relationer til banden Loyal To Familia.

quote Der er stadig et efterforskningsarbejde i at undersøge, om gruppen er ansvarlig for flere indbrud.

Allan Lørup, politikommissær

Politiet mener, at de fire mænd står bag ikke færre end 28 indbrud begået i København, Nordsjælland og på Vestegnen.

De fire anholdte er mellem 15 og 25 år gamle. Tre af dem er 'gamle kendinge', og politiet mistænker, at de anholdte i en periode nærmest dagligt har begået indbrud et sted på Sjælland. 

 

De fire anholdte formodes at have været på tyvetogter hver dag, politikommissær Allan Lørup fortæller om de fire mænd i klippet her.

Anholdelserne sker efter ugers intens efterforskning, og politiet har ransaget de anholdtes hjem i Tingbjerg og i Københavns nordvestkvarter.

Politiet har desuden ransaget en forretning, der opkøber guld og smykker.

- Der er stadig et efterforskningsarbejde i at undersøge, om gruppen er ansvarlig for flere indbrud end dem, vi umiddelbart kender til på nuværende tidspunkt, siger Allan Lørup, der er efterforskningsleder i Task Force Indbrud.

Det forventes, at mindst tre af de anholdte i løbet af torsdag bliver fremstillet i grundlovsforhør i Retten i Lyngby med begæring om varetægtsfængsling.

Task Force Indbrud (TFI) er den særlige politienhed til bekæmpelse af organiseret indbrudstyveri, hælernetværk og hjemmerøverier på Sjælland. Anholdelserne sker i samarbejde med Københavns Politis indbrudsgruppe.

 Vis mere
20191016-160021-7-1920x1281we

Dødsdom til Irma-pigen:
Alle butikker lukker

Alexander Nepper

Familie holder sønnen hjemme, når der tikker sygemeldinger ind på Aula

Vis mere