Elsker du også julemarkeder? Her er et stort overblik

Traditionen tro er der masser af julemarkeder i december. Her får du et overblik over både de store og kendte, men også de mindre og ukendte.


Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Christiania Julemarked

Ifølge VisitDenmark er det Københavns både ældste og mest eksotiske julemarked. Julehyggen foregår i Den Grå Hal - og der er over 100 boder med ting og sager fra hele verden. 

Markedet har åbnet mellem 9. og 20. december - og det er gratis at komme ind. 

Tip os

Kender du til et godt julemarked, som endnu ikke er på listen?
Skriv til os i kommentarsporet på Facebook under artiklen, så opdaterer vi løbende.

Du kan læse mere her

Julemarked på Ryegaard Gods

På Ryegaard Gods kan du tage på hestevognstur i landskabet omkring godset, mæske dig i æbleskiver og gløgg eller gøre dine juleindkøb. 

Markedet har åbent i weekenderne i december til og med den 17. december. Der er gratis entré til markedet, mens en hestevognstur koster 30 kroner pr. person. 

Julemarked i Tivoli 

Selvom det først er den 1. december på fredag - kan du allerede nu besøge julemarkedet i Tivoli.

Til og med den 1. januar kan du opleve nordisk julestemning med glimtende lys og masser af pynt. Omkring 60 stande vil være pakket med juledekorationer, snacks, søde sager og varme drikke.

Det koster indgang til Tivoli. Du kan læse mere her

Julemarked på Kongens Nytorv

Tag på et eventyrligt julemarked midt i Københavns hjerte. Her i de historiske rammer ved Kongens Nytorv, og med udsigt til de smukke juleudsmykninger på Hotel D’Angleterre og Magasin, kan I hygge jer og kigge efter julegaver og pynt i de mange flotte boder.

Du kan læse mere her.

Julebasar på Kurhotel Skodsborg

Kom og køb dine julegaver i vores skønne Spa Shop, det stemningsfulde lokale Sara’s Room eller i The Lobby. Vi afholder Julebasaren i samarbejde med et udvalg af vores eksklusive leverandører herunder blandt andre Georg Jensen, Johan Bülow, Løgismose og Frederik Bagger.

Hyg dig foran pejsen med “Tea with Georg – The Christmas Edition” eller nyd et glas varm glögg med hjemmebag ved åben ild i Søjlehaven.

Samme dag afholdes vores skønne julekoncert.

Julebasaren finder sted søndag d. 10. december kl. 10-16

Du kan læse mere her.

Kunst – Julemarked på Docken

Det er snart Jul – og kunsten er at finde den helt rigtige julegave til vores nærmeste. Kig ind på Docken til et par hyggetimer sammen med familien, loungemiljø, juletoner og masser af kunst. Tag din ven, mor, far, søster og bror med på et julemarked med kunst og kultur – og de oplagte julegave ideer. Både til der har alt, og den som vil blive overrasket over et kunstværk under juletræet.

2000 kvm med kunst: skulpturer, grafik og malerier på Docken i Nordhavnen. Julemarked med kun det bedste. Hundredvis af kunstværker og nøje udvalgte kunstnere, der fortæller om deres tanker og værker.

Julemarked 25. november - 17. december 2017 med eksklusiv kunst, skulptur, maleri, radering, grafik, kæmpestore og små kunstværker.

Du kan læse mere her.

Visit Carlsberg Julemarked

De første to uger i december kan du besøge julemarkedet på bryggeriet. Bryggergård danner rammen, og du kan blandt andet smage masser af øl, men også finde klassiske juleboder. 

Der er gratis adgang til julemarkedet, og der kører gratis shuttlebus fra Hotel Royal på Vesterbrogade kl. 12, 13 og 14 med retur fra Visit Carlsberg kl. 12.25, 13.25 og 14.25.

Du kan læse mere her

Jul i Sagnlandet Lejre

Turistattraktionen forvandles fra den 2. december til et juleværksted fra 1800-tallet med værksteder, julestue og julekro. Besøgende kan lave bolsjer, tinsoldater, lys, ler eller nisser, og der serveres varm saft og øl med smørklat i Smugkroen. 

Der er åbent 2.-3., 9.-10. og 16-17. december - og der er gratis entré. 

Du kan læse mere her

Nørrebros Hyggeligste Julemarked

Begivenheden på Facebook hedder "Nørrebros Hyggeligste Julemarked". Der er tale om Elmegades julemarked, hvor der den ene dag lukkes for trafik. I stedet fyldes gaden med marked, hvor der både vil være ting at købe fra de lokale butikker og spirende iværksættere. Du kan få din købelyst stillet, men der vil også være vinterjazz, julekor, et miljøvenligt juleværksted, oplæsning, ponyridning og tombola med præmier, hvor overskuddet går til natherberget i Stengade. 

Julemarkedet finder sted den 12. decmeber. Der er fri entré til markedet. 

Du kan læse mere og se det fulde program her

Juledesignmarked i prismen

Vi glæder os meget til at præsentere jer for de 30 designere og kunstnere der kommer, hvoraf de fleste ikke har deltaget på vores designmarked før! Det er nye designspirer og kunstnere fra Amager og omegn som sælger alt fra illustrationer, smykker, keramik, tekstildesign, brugskunst, grafik, design, kunsthåndværk samt interiør - lige til at ligge under juletræet.

Markedet afholdes i Øens Spisested i Prismen og vil udover spændende varer, designs og unika, byde på lækker mad og drikke.

Julemarkedet finder sted d. 13. december

Du kan læse mere her.

Jul i Kødbyen

Det er Kødbyens Mad & Marked, der står bag dette julemarked, så man kan forvente, at der er spækket med lækker street food. Der vil være musik og alverdens lækkerier blandt andet churros, æbleskriver, flæskestegssandwich, gløgg, varm kakao - og man har lavet et delvist overdækket område, så man formentlig bedre kan holde varmen. 

Julemarkedet er åbent den 9.-10. december - og det koster ikke noget, at komme ind. 

Du kan læse mere her

Kongeligt Julemarked på Kronborg

Slottet forvandles til et julemarked i december. På Kronborg er mulighederne mange. Der vil blandt andet være koncerter, eventyrteater, børneværksteder og selvfølgelig masser af juleboder. 

Der er åbent de to første weekender i december mellem klokken 10-17. Det koster 65 kroner at komme ind. Børn under fire år er gratis. 

Du kan se det fulde program og læse mere her

Julemarked “Jul i skurbyen”

Det er syvende gang, der er julemarked på Hornbæk Havn.
De gamle fiskerskure bliver omdannet til hyggelige juleudsmykkede salgsboder med juledekorationer, kunsthåndværk, strik, delikatesser, smagsprøver, varm gløgg og meget andet. 
Nissekonen deler godter ud og gratis entre.

Det er i fiskerskurene på Hornbæk Havn den 2.- 3. decemeber.

Du kan læse mere her.

Nyhavns Julemarked

På Nyhavn stilles der traditionen tro op til julemarked langs kajen. Her sælges der julemad, julebryg, gløgg og søde sager. Løbende kommer der også nisser forbi. 

Julemarkedet er allerede åbent. Det lukker 23. december, og der er gratis adgang. 

Du kan læse mere her

Flids Julemarked

Her er ikke tale om et julemarked i traditionel forstand. Til Flids julemarked kan du derimod få et indblik i, hvilke designtendenser til kommer til at hitte i det nye år. 100 danske og internationale udstillere sælger kunst, design og kunsthåndværk. 

Markedet har åbent 2. og 3. decemeber - og entréen koster 30 kroner. 

Du kan læse mere her

Julemarked på Skovskolen

På julemarkedet i Nødebo loves der sjove aktiviteter for store og små. Derudover vil der være boder med ting lavet af de studerende og mulighed for at mæske sig i lækkerier. 

Julemarkedet er åbent 2. og 3. december og igen d. 16. og 17. december. Alle dagene fra. 10.00 til 16.00. Der er gratis entré. 

Du kan læse mere her

Julemarked i Avedørelejren

Så er der julemarked i Avedørelejren for 13. gang. Her er der oplevelser for hele familien og mulighed for at købe unikke julegaver. Du kan bl.a. opleve den fantastiske Mr. Toons, ride på islænderheste fra Krogagre, køre med hestevogn, tage på skattejagt på museet, lære at jonglere i museets stand. Julegaver kan du købe i de over 70 stader med alt fra lokalt øl og vin, slagtervarer, smykker, strik og meget mere. Du kan naturligvis også få købt årets juletræ til markedet.

Der er fri entré og markedet er arrangeret af Cirkusmuseet og Forstadsmuseet. Det anbefales at parkere på en af pladserne ved vejen Filmbyen.

Julemarkedet finder sted søndag d. 10. december

Du kan læse mere her.

Grønlandsk Julemarked

Stort julemarked, over 30 stande med spændende grønlandsk husflid. Der er café i kælderen med lækkert hjemmebag. Hele caféoverskuddet går til Nanu Børn.

Markedet har åbent lørdag d. 9. og søndag d. 10. december mellem kl. 11- 16.

Du kan læse mere her.

Frederiksværk Julemarked

Frederiksværk Handel inviterer til Julemarked og byder på hyggelige julehuse med søde sager og andre spændende ting i de fire første weekender, fredag, lørdag og søndag i december.

Det er gratis at deltage, kom blot ned på Nordtorvet og nyd noget sødt til ganen, god julestemning og skønne varer.

Om fredagen starter det kl. 12, lørdag fra kl. 10, mens søndag er fra kl. 11.

Læs mere her.

Rosendal Julemarked

Et hyggeligt gammeldags julemarked, der emmer af illusionen om hvordan det var engang derude på landet.

Gården Rosendal ved Ålsgårde i Nordsjælland er fra 1826, og den danner den perfekte ramme omkring et autentisk julemarked.

Der er bondegårdsdyr som kan klappes og er vant til kærlige hænder.

Fra onsdag til søndag er der åbent fra 10-17.

Læs mere her.Vis mere
20180918-173942-l-1920x1079we.jpg

Snød ældre borgere for millionbeløb. Pris: To års fængsel

Tivoli rødt og hvidt

Efter dansk VM-triumf:
Bygninger lyste op i rødt og hvidt

Vis mere