Retromad – De ikoniske steder

Sæson 1: Der er en modkultur i tiden, som får mange at omfavne den brune mad, der lever i Hovedstadsområdets mest episke grillbarer, pølsevogne og kroer. Journalist og madblogger Niklas Roar besøger ikoniske grillbar-steder, der stadig har godt tag i deres publikum, og dem, der har udviklet de klassiske retter i tråd med tidens de gastronomiske trends og sundhedsnormer.



Sæson 2: Vi skal ikke længere tilbage end 1980’erne, før man ikke kunne ringe efter en pizza eller købe en kebab på vej hjem fra byen. Journalist og madblogger Niklas Roar undersøger nogle af de favoritter, der er kommet til os udefra, men i dag føles helt normale. Kom med til de ikoniske steder i Lorryland, der serverer de originale versioner og dem, der nytænker de populære retter.

Bøfsandwichens velsignelser (1:5)

For fem år siden måtte Flyvergrillen på Amager indføre brun sauce til deres bøfsandwich efter krav fra ungdommen. På Guldkroen i Nordvest pointerer Umut, at man ikke må være nærig med noget i den ikoniske ret.
11/11/2019