Vil du passe udsatte killinger? Det kræves der af dig

Dyreværnet søger nu nye plejefamilier til deres katte og killinger.

Det er små, de er bløde, de er sårbare og så har de brug for din hjælp.

Ofte har katte og killinger ikke godt af at være på et internat i længere tid. Særligt ikke når der alligevel er en anden mulighed. 

Dyreværnet i Rødovre bruger nemlig plejefamilier til deres voksne katte, der har brug for ro, til kattefamilier med kattemor og killinger og til deres killingekuld uden en mor. 

Og nu søger Dyreværnet nye plejefamilier, der har et ømt hjerte for katte. 

Krav til dig som kommende katteplejer

Selvom tanken om et midlertidigt kæledyr måske kan være tillokkende, opfordrer Dyreværnet til, at man grundigt overvejer, om man er villig til at påtage sig alt det arbejde, det kan kræve at være katteplejer.

Du kan eksempelvis risikere at få et kuld killinger hjem uden deres mor. Det betyder, at killingerne skal have flaske hver 2.-3. time hele døgnet rundt. Det er virkelig fast arbejde, der kræver, at du hele tiden er til stede og er dedikeret til pasningen.

Derudover er det vigtigt, at du bor i umiddelbar nærhed af Dyreværnet i Rødovre, i tilfælde af at der skulle opstå noget akut.

Det er også et must, at du har bil og ikke har andre katte boende på grund af smittefare. 

Desuden ser Dyreværnet gerne, at du bor i lejlighed, da kattene under ingen omstændigheder må komme udendørs under et plejeophold.

Lever du op til alle Dyreværnets krav, kan du til gengæld få en rigtig god oplevelse ved at være plejefamilie. Du får mulighed for at hjælpe killinger til en god start på livet, og voksne katte til at finde ro og tryghed. Desuden dækker Dyreværnet alle omkostninger til katteplejen undtagen transporten.

Hvis du drømmer om at blive plejefamilie, kan du læse mere om, hvordan du ansøger her


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik