Efter to år som coronanedlukket - nu har de rekord-weekend

Hen over weekenden er det væltet ind med gæster på Roskilde Musik & Kræmmermarked i et omfang, som arrangørerne aldrig har set før.

Hotdogs, fadbamser og kræmmere i massevis.

For første gang i to år åbnede Roskilde Musik & Kræmmermarked indgangene til dyrskuepladsen i Roskilde - og det med stor succes.

- Det har været helt fantastisk. Jeg tror, det har slået alle rekorder, siger Henrik Mortensen, som er producent og afvikler på Roskilde Musik & Kræmmermarked, til TV 2 Lorry og fortsætter:

- I går blev vi fuldstændig overrumplede, vi blev overrendt. Vi måtte åbne helt nye indgange til pladsen, som vi aldrig har haft før.

Henrik Mortensen ønsker ikke at sætte et tal på, hvor mange gæster der har valgt at slå et smut forbi kræmmermarkedet, da TV 2 Lorry rammer pladsen søndag eftermiddag.

Vender tilbage igen snart

Men én ting er sikkert: Omsætningen falder på et tørt sted efter to år uden indtægter. To år, hvor håbet om at genåbne har overtrumfet frygten for at gå konkurs.

- Vi har måtte trække på nogle af vores egne ressourcer for at bevare troen på, at vi ville komme tilbage, fortæller afvikleren af Roskilde Musik & Kræmmermarked.

Alt er dog ikke som før. En af konsekvenserne ved Corona-nedlukningen har været et stort frafald af kræmmere.

- Heldigvis har vi fået nye, yngre kræmmere ind, som har mod på at tage traditionen op, og det er vi glade for.

Efter det store antal besøgende har Henrik Mortensen fra Roskilde Musik & Kræmmermarked fået blod på tanden til næste gang. Og der kommer ikke til at gå langt tid.

- Vi er tilbage igen 12. til 14. august. Mange af vores udstillere har allerede booket til næste gang. Så det er en dejlig måde at afslutte kræmmermarkedet på.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik