Har du set denne mand? Politiet efterlyser 38-årige mand for dødstrusler

En 38-årig mand efterlyses nu offentligt af politiet, da han er mistænkt i en sag om afpresning og dødtrusler.


Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Opdatering
Artiklen er opdateret den 13. juli 2022. Den efterlyste mand er blevet anholdt. Billeder og signalement er derfor fjernet fra artiklen.

I sidste uge blev en 30-årig mand efter et grundlovsforhør varetægtsfængslet frem til 2. juni i en sag om afpresning og trusler mod en 32-årig mand i Roskilde.

I samme sag efterlyser Midt- og Vestsjællands Politi nu den 38-årige mand, som er mistænkt for i forening med den nu fængslede og flere andre, at have afpresset og truet den 32-årig mand.

Manden fra Roskilde er i omkring en uge blevet truet med, at han og hans familie ville blive slået ihjel. Det fortæller efterforskningsleder og politikommissær Michael Andreassen til TV 2 Lorry.

- Han er en, man skal passe på. Hvis man ser ham, skal man bare ringe 114 eller 112. Man skal ikke selv henvende sig til ham, siger Michael Andreassen og fortæller, at manden er i toppen af hierarkiet af rockergruppen Satudarah.

Manden har siden grundlovsforhøret været efterlyst, og politiet har været i kontakt med hans forsvarer. Den 38-årige er ikke mødt op af egen fri vilje, hvorfor politiet nu beder offentligheden om hjælp til at finde ham.


Den efterlyste er tilmeldt en adresse i Køge, og politiet har forsøgt at træffe ham på de kendte opholdsadresser uden held. Han formodes at opholde sig på Sjælland, og formentlig i det storkøbenhavnske område.

Du har læst en artikel fra TV 2 KosmopolSpørg Os - Afstemning

_


Vis mere
AR

Lever for blå blink:
Hvordan kan 112-fotografer være fremme før politiet?

Alkohol og unge. Forbrugerombudsmanden melder Club Retro i Helsingør til politiet.

Beskyldes for at markedsføre druk-fester til unge:
Kæmpesag på vej mod diskotek

Vis mere