Oversigt

Seneste nyt

Politiet søger videoovervågning hos beboere efter knivstik

En 46-årig kvinde, der mandag blev stukket ned ved Hyrdehøj i Roskilde og efterfølgende blev fløjet til hospitalet i kritisk tilstand, er nu uden for livsfare, meddeler politiet, som fortsat er i gang med efterforskning af sagen.

I den forbindelse søger Midt- og Vestsjællands Politi efter relevant videoovervågning, der kan være med til at kaste lys over det blodige overfald som skete i stisystemerne syd for Tjørnelyskolen i Hyrdehøj.

- Har man som beboer eller virksomhed i selve Hyrdehøj-området videoovervågning, så ring 1-1-4, så kommer vi og sikrer overvågningen. Men vi har også brug for, at beboere og virksomheder i resten af Roskilde vest gemmer deres videoovervågning og gerne gennemser den i tidsrummet før og efter, at overfaldet skete, siger vicepolitiinspektør Lars Krogsgaard.

- Ser man noget på videoen, der kan være gerningskvinden, så ring 1-1-4 og fortæl os om det. 

Det var klokken 14.15 mandag at kvinden blev overfaldet. Hun kunne umiddelbart efter overfaldet selv ringe og tilkalde hjælp.

Den kvinde, der stod bag knivoverfaldet, flygtede umiddelbart efter fra stedet. 

Hun beskrives som en yngre kvinde, 15-25 år, lys i huden og med langt sort hår. Hun bar en sort t-shirt med rød skrift samt sorte bukser.