Skarpe barberblade bundet fast til grene: Marie blev snittet mellem øjnene

Det, der for 25-årige Marie Louise Calum skulle have været en stille og rolig aftentur, endte markant anderledes.

25-årige Marie Louise Calum fik sig et slem overraskelse, da hun mandag aften var ude og lufte sin hund i Trekroner.

Mens hun gik rundt på stierne i et grønt område ved Langebjergvej, fik hun nemlig pludselig øje på noget sølvskinnende, der lå på jorden.

Hurtigt gik det op for hende, at der var tale om et blottet barberblad, og hun skyndte sig at bøje sig ned for at flytte sin hund hund - som var få øjeblikke fra at træde på den skarpe klinge og skære sig på poterne.

Men da hun hastigt rettede sig op igen, kunne hun pludselig mærke noget skarpt og smertefuldt mellem øjnene - og kort efter begyndte blod at pible ned over hendes ansigt.

- Da jeg bukker mig ned, rammer jeg en gren, og jeg tænker ikke over, at det er værre end at få en gren i hovedet, indtil der løber blod ned af ansigtet på mig, siger Marie Louise Calum til TV 2 Lorry.

- Jeg blev enormt forskrækket.

(Artiklen fortsætter efter billedet)

Marie pillede de andre barberblade ned fra træerne. Billedet her er også i politiets varetægt.
Marie pillede de andre barberblade ned fra træerne. Billedet her er også i politiets varetægt.

Det var bestemt ikke en gren, der havde ramt Marie i panden. Tværtimod var det et barberblad, der hang fra en gren knapt halvanden meter over jorden.

- Snittet er ret dybt, men ikke så dybt, at det behøvede at blive syet. Det er heldigvis et clean cut, fordi barberblade er så skarpe. Det første, min mor sagde, var, at det var heldigt, jeg ikke blev ramt i øjnene, siger Marie Louise Calum.

Barberbladet var, ifølge Marie Louise Calum, blevet bundet til grenen med en køkkenelastik, og da hun så rundt, kunne hun konstatere, at der hang flere barberblade fra træer og grene omkring hende.

Hun skyndte sig at pille barberbladende ned, så andre ikke skulle opleve det samme som hende selv.

Efterfølgende har Marie Louise Calum skrevet et opslag i en lokal bygruppe på Facebook, for at advare andre mod risikoen for at støde på ophængte barberblade i Trekroner.

Og to dage senere meldte hun også hændelsen til Midt- og Vestsjællands Politi, som overfor SN.dk har bekræftet at have modtaget en anmeldelse.

– Det er naturligvis ikke på nogen måde fornuftigt at sætte ting op, der kan skade andre mennesker eller dyr. Vi kender ikke motivet til dette, men vil meget gerne tale med personen, som har sat barberbladene op eller personer, som kan hjælpe os i retningen af en gerningsmand, har Midt- og Vestsjællands Politi udtalt til SN.dk.

(Artiklen fortsætter efter billedet)

Marie har skrevet ud på Facebook om oplevelsen, for at advare andre borgere i området.
Marie har skrevet ud på Facebook om oplevelsen, for at advare andre borgere i området.
Foto: Privatfoto

Det er ikke første gang, at borgere TV 2 Lorrys sendeområde er rendt ind i barberblade, der er blevet hængt ned fra træerne.

I et nærmest kuriøst sammenfald blev en 19-årig dreng snittet i ansigtet under en løbetur på nøjagtig samme dato som Marie - den 23. maj i 2020.

Den 19-årige var ude og løbe en tur i Hellebæk ved Helsingør, hvor han pludselig blev ramt i ansigtet af et barberblad.

Det viste sig, at ukendte personer havde hængt tre barberblade op ved siden af hinanden fra træer i skoven ved Kobberdammen.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik