Efter entreprenør-konkurs: Nu får Solrød-børn "eventyrlig institution"

Det er endnu engang lykkes for Solrød Kommune at puste liv i planerne om en innovativ og nytænkende daginstitution til børnene i Havdrup, efter entreprenøren i første omgang gik konkurs.

Der bliver både højt til loftet og masser af plads til både leg, læring og eventyr i Solrøds kommende daginstitution, som skal ligge i Havdrup.

Det står klart, efter kommunen er lykkes med at finde en ny entreprenør til at løfte projektet.

quote Det har aldrig været en hemmelighed, at forventninger til vores kommende, eventyrlige og innovative daginstitution i Havdrup vest fra starten af har været tårnhøje.

Kim Sunesen, fmd.for Familie- og uddannelsesudvalget, Solrød Kommune

I første omgang skulle daginsitutionen Lindebo erstattes af den nye institution ved navn Eventyrhaven af entreprenørfirmaet Daurehøj Erhvervsbyg A/S, men allerede få dage efter de havde vundet opgaven, gik de konkurs.

Men selvom firmaet gik konkurs, er det alligevel det innovative og kvalitetsbevidste projektforslag, som de præsenterede, der nu skal føres ud i livet.

Sådan skal den nye daginstitution i Havdrup Vest se ud.
Sådan skal den nye daginstitution i Havdrup Vest se ud.
Foto: Solrød Kommune / Presse

Ny entreprenør skal føre kuldsejlet projekt ud i livet

Arbejdet bliver i stedet udført af virksomheden Elindco, som Solrød Kommunes byråd valgte som totalentreprenør på byrådsmødet den 17. juni.

- Det har aldrig været en hemmelighed, at forventninger til vores kommende, eventyrlige og innovative daginstitution i Havdrup vest fra starten af har været tårnhøje.

- Og vi har fuld tiltro til, at Elindco kan løfte opgaven og skabe de fleksible og moderne rammer, hvor vores børn kan trives, udvikles og lære, som vi har skitseret i projektforslaget, siger Kim Sunesen, formand for Familie- og uddannelsesudvalget, i en pressemeddelelse.

En række workshops med både personale og forældre i området har ført til arbejdstitlen "Det eventyrlige og moderne børnehus", som bliver karakteriseret ved institutionens sprælske udformning, der mest af alt minder om et legehus, der er omkranset af legearealer og også indeholder et mindre gårdrum.

Efter planen skal byggeriet gå i gang i oktober måned 2019, mens institutionen i Havdrup forventes at være klar til åbning i september 2020.

Sådan skal den nye daginstitution i Havdrup Vest se ud.
Sådan skal den nye daginstitution i Havdrup Vest se ud.
Foto: Solrød Kommune / Presse

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik