Fremmede åbnede deres hjem for Michelle og hendes familie, da de flygtede væk fra Field's

Et ungt par i en lejlighed hjalp Michelle Salee Bjørnson og hendes familie, da de søgte tryghed efter skyderiet.

De skulle bare hurtigt købe gummistøvler og solcreme i Bilka, men turen til Field's tidligt søndag aften udviklede sig meget dramatisk for Michelle Salee Bjørnson og hendes familie, der bor på Amager. 

Mandag er hun tilbage ved Field's for at hente familiens bil. TV 2 Lorrys reporter møder hende på gaden, og hun vil gerne fortælle om oplevelsen i shoppingscenteret, og hvad der skete efterfølgende. 

- Vi hører noget, der lyder som tumult og kigger ud på hovedindgangen, og så ligner det bare, at hele Field's kommer løbende hen imod os. Jeg tænker, at vi hellere må se at komme væk, så jeg tager min otte-årige datter i hånden og løber, fortæller Michelle Salee Bjørnson.

Michelle Salee Bjørnson, hendes mand og datter kommer hurtigt ud af Field's sammen med en hel masse andre mennesker. De hører, at der er tale om et skyderi, og der er panik i folkemængden, så familien løber hen til de bygninger, der støder op til shoppingcenteret.  

- Jeg kender området, så vi løber ned ad en sidegade. Jeg ved, der er en opgang, hvor vi kan komme ind uden at skulle stå og kime dørklokker. 

- Jeg tænker kun på overlevelse. Jeg vil gerne et sted hen, hvor der er trygt, og hvor der er mennesker. Hvor jeg ikke føler mig som en skydeskive. 

"Vil bare gerne sige tak"

Familien kommer ind i opgangen og når op på tredje sal. Pludselig er der en dør, der åbner. 

- En ung kvinde råber "kom ind, kom ind", og hiver os ind i lejligheden. Hun smækker døren og låser den... ej, men altså et fantastisk menneske. Først der kan jeg trække vejret igen. Min datter er i sikkerhed. 

quote Jeg havde tabt min ene klip-klapper, da vi løb ud af Bilka, og den unge mand siger så, at jeg gerne må få et par slidte gummisko i størrelse 43.

Michelle Salee Bjørnson

Michelle Salee Bjørnson har ikke rigtig nogen fornemmelse af, hvor længe familien opholder sig i lejligheden, hvor der bor et ungt par. Men hun tror, det er cirka tre timer. 

- Der går fem minutter, og så er der serveret drikkevarer for os. De tager hånd om min datter, finder børnebøger frem, giver hende is og slik og sørger for, at der er ro omkring hende, mens min mand og jeg farer rundt som to hovedløse høns og taler i telefon, fordi folk ringer og spørger, om vi er okay.

- Jeg havde tabt min ene klip-klapper, da vi løb ud af Bilka, og den unge mand siger så, at jeg gerne må få et par slidte gummisko i størrelse 43. Det kan virke banalt, men det føles bare som en stor gestus i den situation. De hjælper os også med at komme hjem. 

Dagen derpå bliver Michelle Salee Bjørnson rørt, når hun fortæller om oplevelsen. Hun er taknemmelig for, at hendes familie slap uskadt ud af Field's, og at de fik hjælp af det unge par i lejligheden.

- Jeg vil bare gerne sige tak. For den måde de var på overfor min datter. Fordi de havde ro og overskud på et tidspunkt, hvor min mand og jeg ikke havde det, og fordi de lukkede nogle vildt fremmede mennesker ind i deres hjem. 


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik