Lufthavn vælter sig i priser: Har den bedste bar i verden

København har vundet flere store priser i lufthavnenes svar på Oscar.


Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Vi kender alle de triste, grå og svært kedelig lufthavne. Tiden slæber sig afsted, imens man betaler overpris for en halvlunken cola og en tør sandwich. Det eneste, der er nok af, er ubekvemme stole og minutter til flyafgang. 

Sådan er Københavns Lufthavn ikke. Tværtimod. Og det er lufthavnen igen blevet præmieret for. Den har blandt andet netop vundet prisen for ’Airport Bar of the Year’,  altså prisen for verdens bedste lufthavnsbar. Den uddeles af FAB Awards i Dallas, USA og gik til Mikkeller. 

- Det har i mange år været en drøm at åbne en Mikkeller Bar i Københavns Lufthavn. Derfor var det også vigtigt for mig, at baren skilte sig ud – både kvalitetsmæssigt og designmæssigt – og viste en ny måde at lave lufthavnsbarer på. At den nu er kåret som verdens bedste lufthavnsbar er selvfølgelig stort for os og hele teamet, der arbejder i døgndrift på at give vores kunder en sidste god oplevelse på vej ud af Danmark, siger Mikkel Borg Bjergsø, manden bag Mikkeller. 

FAB Awards hylder det bedste inden for rejserelaterede spiseoplevelser verden over med fokus på personlighed, kreativitet og innovation. 

Siden 2013 har Københavns Lufthavn vundet priser til de årlige FAB Awards, og ved prisuddelingen i år var lufthavnen nomineret i fem kategorier og vandt fire af dem.

Fakta om FAB Awards:

- FAB Awards er en årlig prisuddeling, hvor man kårer de bedste mad- og drikkefaciliteter i verdens lufthavne.
 

- FAB-priserne bliver uddelt af Moodie Davitt Report og branchemediet The Foodie Report, der er en del af den britiske forlagskoncern Moodie.

 

- F&B står for ”Food and Beverage” – mad og drikke på dansk.
 

- Københavns Lufthavn har siden 2013 vundet flere priser, bl.a. i kategorierne ”Airport Food & Beverage Offer of the Year”og ”Sense of Place” 

Foruden den prestigefyldte pris, som verdens bedste lufthavnsbar, kan Københavns Lufthavn også kalde sig Europas bedste i kategorierne ’New Food Hall’, ’Offer of the Year’ og ’Sense of Place’.

- Med mere end 30 mio. årlige passagerer ønsker vi at tilbyde de rejsende det bedste indenfor gastronomi i Danmark og København, og vi er derfor stolte af at have vundet fire priser ved det årlige FAB Awards. Vi er især glade for, at Københavns Lufthavn og Mikkeller har vundet prisen for verdens bedste lufthavnsbar, så vi dermed kan tilbyde de rejsende en bar i verdensklasse, siger Pia Lynggaard, Director of Airport Sales and Marketing i Københavns Lufthavn i en pressemeddelelse. Vis mere
Alexander Nepper

Familie holder sønnen hjemme, når der tikker sygemeldinger ind på Aula

20200810-092901-L-1920x1280we

Metrotog får nyt liv:
En gevinst for miljøet og passagerer

Vis mere