Tour-rytternes scrapbog fra hovedstadsområdet: "Vi elsker at være i dette smukke land”

Solopgang på stranden, cykelkunst og naturoplevelser i hovedstadsområdet fylder Tour de France-rytternes sociale medier.


Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Selvom Tour de France endnu ikke er begyndt, er det i disse dage slet ikke usandsynligt at støde på et velkendt cykelrytter-ansigt eller to i hovedstadsområdet.

For landeveje, strande og søer i TV 2 Lorrys sendeområde bliver således lige nu udforsket af Tour-feltet, når de ruller ud på deres træningsture - eller forlader deres hoteller for at få lidt luft - inden det går løs med 1. etape på fredag.

Og deres ture ud i hovedstadsområdet smukke natur bliver dokumenteret!

TV 2 Lorry har samlet flere af Tour de France-rytteres billeder herunder - ligesom du også kan se, hvor holdene og rytterne træner.

UAE Team Emirates

Holdet med den forsvarende Tour de France-vinder, Tadej Pogacar, kørte tirsdag en træningstur ved Køge og på Stevns. Billeder fra deres sociale medier viser, at de er kørt gennem byen Holtug på deres enkeltstartscykler.

På billederne ses det også, at Tadej Pogacar forsøgte at køre om kap med en ellert.

Pogacar og co. træner ved Køge og på Stevns.
Pogacar og co. træner ved Køge og på Stevns.
Foto: Gonzalo Fuentes/Reuters/Ritzau Scanpix

INEOS Grenadiers

Vinderen af årets Paris-Roubaix, Dylan van Baarle, kørte en godt 75 kilometer lang træningstur i Rudersdal, Allerød, Hørsholm og Furesø Kommuner tirsdag eftermiddag. Start og slut-punkt på ruten ligger i nærheden af hotel Comwell i Holte.

Quick-Step Alpha Vinyl Team

Danske Kasper Asgreen kørte tirsdag en kort træningstur i Ballerup, Egedal og Furesø Kommuner. Onsdag gik turen til Flyvestationen i Værløse. Begge ture begyndte og sluttede i nærheden af Hotel Lautrup Park i Ballerup. Senere lagde det belgiske storhold fire billeder af rytterne på deres træningstur på Twitter med blandt andre disse ord: “Hej Danmark. Vi elsker at være her og udforske dette smukke land.”

Alpecin-Deceuninck

Mathieu van der Poel og resten af holdet kørte onsdag formiddag en tur rundt om Roskilde Fjord

Edward Planckaert så også ud til at køre en henrivende tur tirsdag aften, hvor han også fik tid til at forevige solnedgangen over det, der kunne ligne Roskilde Fjord. 

Team DSM

Den franske stjerne Romain Bardet tog sig tid til at tage et flot billede af Roskilde Fjord under træningsturen i Roskilde og Høje-Taastrup Kommune. Træningsturen begyndte og sluttede tæt ved Comwell i Roskilde. 

Onsdag gik turen sydpå til Bidstrup Skovene. 

Intermarché - Wanty - Gobert Matériaux

Adrien Petit valgte at slå træningsvejen forbi Kalvebod Fælled, hvor han forcerede den ofte vindblæste vej helt ude ved vandet. Flot ser det ud!

Dagen efter kørte han og resten af holdet en tur mere på Kalvebod Fælled - og det kunne journalist Anders Mielke dokumentere:


Jumbo-Visma

Jonas Vingegaard og co. trænede onsdag på diget ved Kalvebod Fælled på Amager. Verdensstjernen Wout van Aert kaldte sin tur rundt på Amager for en tur i "cykelsti-paradis". Det skulle efter sigende have gået stærkt, beretter journalist Anders Mielke fra mediet Forhjulslir, der blev overhalet af det hollandske hold på sin egen cykeltur. 

EF Education-EasyPost

Amerikaneren Neilson Powless kørte sammen med flere andre holdkammerater en tur ud på Stevns tirsdag eftermiddag. Der var var start og mål tæt ved Comwell i Køge.


Trek - Segafredo

Alex Kirsch kan øjensynligt godt lide stranden i Køge, for den blev i hvert fald genstand for et par flotte billeder tirsdag. Han bor sammen med Mads Pedersen og resten af holdet på Comwell i Køge. 

B&B Hotels - KTM

Ryttere og personale på det franske hold tog sig onsdag tid til at kigge på cykelkunst. Det vides ikke helt præcist, hvor billedet er taget:

Lotto Soudal

Belgierne med danske Andreas Kron i truppen har indlogeret sig på Scandic i Hvidovre - her bor også det franske hold TotalEnergies:

Astana Qazaqstan Team

Italieneren Gianni Moscon måtte have telefonen op ad lommen allerede i lufthavnen, for at forevige udsmykningen i ankomsthallen. Holdet har også været en tur ude på landevejene med deres enkeltstartscykler:Bahrain - Victorious

De rødklædte fra Bahrain - Victorious kørte onsdag en tur fra Scandic i Glostrup til Egedal og Roskilde Kommuner i vest. 


AG2R Citroën Team

Det franske hold kørte blandt andet forbi bådudlejningen ved Frederiksdal på deres træningstur onsdag. Vis mere
20220707-130804-4-1920x1280we

Hun var forarget og krævede undskyldning: Nu vil S-profil bevare Ungdomshusets støtte

20220321-163848-6-1920x1279we

Camilla kan alligevel få sin kræftmedicin:
"Nogen nåede at dø i mellemtiden"

Vis mere