Nyt snevejr rammer hovedstadsområdet og vil påvirke trafikken onsdag morgen

Et snevejr vil tirsdag aften og natten til onsdag bevæge sig op over Danmark fra syd og vil onsdag morgen giver sne mange steder.

Efter en flot tirsdag med solskin mange steder bevæger et lavtryk sig mod Danmark, og i den forbindelse vil der i løbet af onsdagen komme sne de fleste steder, lokalt op til 6-7 cm.

Dette vil give risiko for glatte veje og temperaturer omkring frysepunktet. Ud på onsdagen kan nedbøren nogle steder gå over i slud eller regn.

Her starter snevejret

Tirsdag aften starter snevejret i den sydlige del af landet, og ud på aftentimerne og natten til onsdag sner det flere steder i den sydlige del af Danmark. Temperaturen vil de fleste steder ligge omkring eller under frysepunktet, og derfor vil der være risiko for sne- og isglatte veje.

Sne 1
Foto: TV 2 Vejret

Snevejret vil ramme myldretidstrafikken

Onsdag morgen sner det de fleste steder i landet med temperaturer omkring frysepunktet.

Snevejret ser ud til at ramme midt i myldretid og vil præge vejret og trafikken det meste af morgentimerne. 

Sne og frost vil give sne- og isglatte veje, og man må forvente, at det kommer til at påvirke trafikken med længere transporttider.

sne 2
Foto: TV 2 Vejret

Her fortsætter snevejret onsdag

I løbet af dagen er det især i de nordlige og østlige egne, at der stadig kan falde sne. Længere mod syd og ude ved kysterne er der mulighed for, at nedbøren vil gå over i slud eller måske endda regn.

Sne 3
Foto: TV 2 Vejret

Når dagen er omme, vil der nogle steder være faldet omkring 5-7 cm sne. De største snemængder forventes i den centrale del af Jylland.

Sne 4
Foto: TV 2 Vejret
Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik