Efter aflysning: Svært at få sine penge igen

Arrangørerne bag Copenhagen Winter Games har netop indgivet en konkursbegæring. Det er tvivlsomt, om man ser sine penge igen, lyder det fra Forbrugerrådet.


Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Copenhagen Winter Games var slået stort op. Rigtig stort.

Nu har arrangørerne bag indgivet en konkursbegæring, og det stiller alle dem, der har købt en billet, i en "ret håbløs situation"siger Vagn Jelsøe, vicedirektør i Forbrugerrådet Tænk.

Før konkursbegæringen var der en mulighed for at få sin bank til at tilbageføre betalingen for billetten. Men nu eksisterer den mulighed ikke, da Copenhagen Winter Games med konkursbegæringen har sat en stor fed streg under, at kassen er tom. 

Men forbrugerne skal anmelde deres krav alligevel, lyder det fra Forbrugerrådet. 

Anmeld

Selvom Forbrugerrådet Tænk opfordrer alle, der har købt en billet, til at anmelde deres krav, skal de forberede sig på, at de ikke får alle deres penge tilbage. 

- Hvis man som billetkøber vil have sine penge, må man stille sig i kø bag de andre kreditorer, som Copenhagen Winter Games skylder penge. Men rækkefølgen, som pengene bliver delt ud efter, tilgodeser ikke den almindelige forbruger, siger Vagn Jelsøe, vicedirektør i Forbrugerrådet Tænk.

Først skal advokaten, der styrer konkursboet, betales, derefter det offentlige og til sidst alle andre, lyder det. Derfor er sandsynligheden lille, men større end hvis du ikke anmeldte dit krav. 

Sådan gør du

Forbrugerrådet Tænk guider dem, der har købt billet, til at gøre sådan her:

Brug de kontaktinformationer, du har modtaget fra Ticketmaster eller Copenhagen Winter Games, for eksempel en emailadresse.

Skriv i en mail til Copenhagen Winter Games, hvor du gør det klart, at du gør krav på at få dine penge igen. I mailen skal du også dokumentere dit køb - for eksempel ved at vedlægge kvitteringen.

Derfra må du væbne dig med tålmodighed og vente på at konkursboet er gjort op. 

 

Du har læst en artikel fra TV 2 KosmopolSpørg Os - Afstemning

_Nyheder

Skraldemand i arbejde ny

Skraldemænd er på arbejde igen - men forhandlingerne er ikke slut

trafik kø

For 10 år siden kæmpede borgmestre mod betalingsringen – sådan forholder de sig til roadpricing i dag

Irma genstand Museum

Kan du undvære dit Irma-net?
Museum efterlyser Irma-genstande med en personlig historie

Vis mere
Politi skud nørrebro december

Tiltale: Bandedrab i København blev forberedt i ti dage

20061028-153449-4-3543x2395ma

Derfor har vi stadig sommertid

Vis mere